Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

I Strunges fodspor - film og byvandring

Afholdt event

I Strunges fodspor - film og byvandring

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

15 okt 2020 kl. 10:00 - 12:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi mødes i biografen Grand og ser dokumentaren Nattens engel om poeten Michael Strunge.

Kameraet følger den unge digter gennem Københavns tomme gader. Byens landskaber og nattens ansigter afsøges.
Natten er hemmelighedsfuld og befordrende for tanker og følelser. En ny generation af unge kunstnere søger at nå til erkendelse af sig selv og deres forhold til livet, døden, angsten og håbet. 

Når filmen er slut, samler vores tour-guides jer op uden for biografen.

Vi forlader biografen i en ulidelig opvågnen til højlys dag, og færdes i stræderne og og skyggerne fra en anden side af det travle og kommercielle København. Turen foregår i Indre Bys krogede sidegader og på Strøget, går omkring spillesteder, mødesteder og adresser hvor drømmene foldede sig ud i firserne og faldt til jorden. Huset, Nytorv, Pisserenden, Nørreport, parkerne og udsigten til Nørrebro.

Undervejs læser guiden op af Strunges digte og andre tekster fra tiden og eftertiden. Ekkoer af flere aldre som vi hører i gaderne. Vi mærker, hvor der er kanter i byen, vi mærker på ordene og afgrunde mellem drømme om det nærværende.

Filmens varighed 34 minutter.

Turens varighed 1 time og 30 minutter.

Arrangør

Gyldendal Live - alt det du ikke vil gå glip af.

Lokation

Grand Teatret Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .