I Think You're Awesome

Jemtelandsgade 3, 2300 København
28 dec 2021 kl. 19:30 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00

Bandet har i ti år begejstret publikum med en forfriskende blanding af jazz, indie, country, afro og pop.

I Think You're Awesome er nysgerrig og grænseløs musik, fyldt med gode vibes. De har masser af udgivelser bag sig, men er helt unikke med deres energiske og indbydende live shows med en masser af virtuositet og en lækker bandlyd. Det passer perfekt ind i den skønne koncertsal et par dage før nytår.

Line-up: Jens Mikkel Madsen (bas), Alex Jønsson (guitar), Morten Kærup (guitar/banjo), Lars Fiil (keyboards), Frej Lesner (trommer/elektronik) og Andreas Skamby (trommer).

Foreningen Amagerbro Jazz

Amagerbro Jazz er en forening skabt af lokale entusiaster med fokus på jazz af høj standard i en uformel ramme i det lokale kulturhus, Kvarterhuset. Kom tæt på musikken i den hyggelige koncertsal og nyd den gode stemning - uanset om du blot er nysgerrig på jazzen eller garvet entusiast.

Hvordan finder jeg Amagerbro Jazz?

Ta´ en bus eller Metroen, kun få minutter fra den smukkeste koncertsal i byen. Kvarterhuset ligger midt i Holmbladsgade. Post- og Taxi-adressen er: Jemtelandsgade 3, 2300 Kbh S. Fra Metroen, station Amagerbro, er der blot to minutters gang. Buslinjerne 250S og 5C holder også ved Amagerbro Metro station.

Billepris og medlemskab:

Entré: 100 kr.

Medlemmer: 75 kr.

Studerende: 50 kr.

Du kan blive medlem af Amagerbro Jazz. Et medlemskab koster 100 kr. om året og kan købes i forbindelse med koncerten. Medlemskab giver 25% rabat på billetter.

Covid-19

Vi følger naturligvis de til en hver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så alle kan få en god og tryg koncertoplevelse i Kvarterhuset.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke