I Think You're Awesome feat. Jakob Buchanan // Copenhagen Jazz Festival 2019

Wagnersvej 19, 2450 København SV
10 jul 2019 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 70,00 - DKK 90,00
Billetter DKK 70,00 - DKK 90,00

Et musikalsk møde i topklasse. ITYA sætter den anerkendte danske trompetist og komponist Jakob Buchanan stævne. Det bliver en blanding af musik fra begge artisters bagkatalog, hvor Buchanans distinkte lyd blandes med de danske indiejazzere fra I Think You're Awesomes æstetik og skaber en ny og spændende klang, der gør begge udtrykkene stærkere.

I Think You're Awesome

“…The Next Big Thing i dansk jazz!“ - Niels Overgaard, Jazznyt

Få bands har gjort sig mere bemærket på den danske jazzhimmel de seneste par år end I Think You're Awesome. Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front, lader jazz-sekstetten sig inspirere af alt fra legende, afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskriver-tradition. Resultatet er en nyskabende og meget kritikerrost lyd, som bandet selv kalder indiejazz.

I 2019 fylder bandet 10 år og der er siden dannelsen sket utroligt meget for bandet; De har været nominerede til DMA Jazz, er blevet spillet mere end 1000 gange på DR P8 Jazz, haft næsten 300.00 streams på Spotify, spillet udsolgte koncerter i hele landet og modtaget JazznytPrisen på baggrund af udgivelserne Books og Books Live. De har sågar fået lov til at optræde med trad-jazz koryfæet Ole ‘Fessor’ Lindgren til P8 Jazz ALive.  

I 2018 udkom albummet ’Kiss Your Darlings’, som endnu engang viste nye sider af orkestret og musikerne, der har delt deres musikalske opvækst sammen og gennem de seneste år individuelt, såvel som i bandet, har etableret sig som nogle af de mest spændende musikere, vi har herhjemme lige nu.

Line-up: Jens Mikkel Madsen (bs), Alex Jønsson (gtr), Lars Fiil (keys), Frej Lesner (perc/electronics), Andreas Skamby (drm)

Jakob Buchanan

Den prisbelønnede trompetist og komponist Jakob Buchanan har de senere år gjort sig internationalt bemærket med flere store værker for kor og orkester. I 2016 modtog han DMA-priserne ’Årets jazzudgivelse’ og ’Årets danske komponist’ for albummet ’Buchanan Requiem’, der er blevet rost som et mesterværk, og året efter skrev han et større værk til åbningsceremonien af Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad.

Seneste værk ’Songs to the Green Land’ (2019) er en poetisk hilsen, der hylder og iscenesætter det grønlandske sprog. Et værk skabt sammen med den norske perkussionist Helge Norbakke.  

Derudover er Jakob Buchanan som trompetist aktiv på den internationale jazzscene hvor han bl.a. spiller med Jakob Bro, Marilyn Mazur og Chris Speed.


Dørene åbner kl. 18.00 // koncert kl. 19.00

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2019


eventet sluttede

I Think You're Awesome feat. Jakob Buchanan // Copenhagen Jazz Festival 2019

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke