Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Populære events

Ida Gard på SG25

Afholdt event

Ida Gard på SG25

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

20 apr 2024 kl. 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Ida Gard-dronningen af flabet ’storytellerpunk’!Højtråbende og hudløs. Modig og ydmyg.

https://youtu.be/aYRCcCOCjQk

https://youtu.be/cE6HX714mmw

Ida Gards musikalske verden rummer alle farver og stemninger. Nu også det danske sprog. På albummet Kan du se mig nu? som udkom 3. februar, spidser hun både pennen og albuerne. I vedkommende sange, skrevet midt i myldrende tanker og toner. Mellem himmel og jord. Liv og død. Og kærlighed, selvfølgelig. Der er en hel del nyt under solen hos Ida Gard. Efter tavshed på musikfronten er hun nu stærkt tilbage–for første gang på sit modersmål. ”Det var virkelig en byld, der gik hul på. Jeg havde en fornemmelse af at skulle begynde forfra og at skulle lede efter ’den røde tråd’ hos mig selv. Der var bare ikke nogen,” fortæller sangskriveren. Men det kom der. Efter et tiltrængt farvel til Corona-årene og goddag til nye arbejdsrelationer fik nye ord og toner ben at gå på, og det danske sprog fandt vej til Ida Gard. Eller omvendt. I hvert fald fandt Gard ud af, at musik dét er noget, hun ikke kan komme udenom. Og heldigvis for dét. På sangskriverens første dansksprogede album punker hun både musikken og os andre i blandt andre Dem der ligger på jorden, fortællingen om de To Drenge, den inderligt smukke Vestre Kirkegård, Dronninger af Skejby og Stjernekaster. Fremadskuende, nyskabende og på trods af referencer til flere af firsernes store, danske sangskrivere som Elisabeth og Anne Linnet meget Ida Gard’sk. Og på samme tid både ungt og gammelt. ”Jeg har altid følt mig gammel. Da jeg var 25, følte jeg mig gammel i mit hoved, men nu begynder tingene at passe sammen, så nu skal jeg forholde mig til, at tiden faktisk går og på, hvad jeg vil bruge den til. For den har jo noget at sige, alderen. Ikke mindst i min branche. Nu forsøger jeg bare at følge med den. ”Resultatet af anstrengelserne og den Gards’ke tone får nyt og endnu større liv på albummet Kan du se mig nu? OM IDA GARD Født i Hadsund i 1986 Spillede support for Bob Dylan i 2014 Udgivelser:‘Knees, Feet & The Parts WeDon’t Speak Of’, 2011‘Doors’, 2013 (genudgivet internationalt i 2014), ‘Womb’, 2016

Arrangør

GRÆSRØDDERNES KULTURHUS

SG25 er et non-profit Kulturhus i Haderslevs historiske bymidte, drevet af frivillige, udelukkende for at skabe mere kultur og fællesskab.

Her kan du høre koncerter og foredrag, deltage i fællesspisning, se på kunst, tage til dansefester eller mødes i strikke- eller krea-caféer.

Følg os på Facebook


BLIV FRIVILLIG
Har du også lyst til at der skal ske noget mere liv, musik og kultur i din by? Så meld dig som frivillig eller arrangør og bliv en del af et sjovt fællesskab!
Skriv til frivillig@sg25.dk


BLIV STØTTEMEDLEM
Som støttemedlem af SG25 er du med til at skabe liv, musik & kultur i huset. Du får også mulighed for at leje SG25 til private fester, og du får tilsendt nyhedsmail med arrangementer.
Indbetal 100,- på MobilePay 73811 og skriv "medlem: navn og mail" i kommentarfeltet

Lokation

SG25, Slotsgade 25, 6100 Haderslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .