Ida Wenøe & The Silver Cords

eventet sluttede

Ida Wenøe & The Silver Cords

Dato

26 aug 2016 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Ida Wenøe & The Silver Cords
– en moderne Troubadour til Byens Café

Det er intimt, det er organisk og det er dansk folk når det er bedst! Hun hedder Ida Wenøe og hun spiller i Byens Café, Jelling fredag d. 26. august kl. 20.00

Hun er en sangenes fortæller – med en indlevelse i hver en tone bringer Ida Wenøe sine egne sange til live og indfangeren publikum kompromisløst.

Hun har en helt særlig indlevelse i hvert eneste ord og tone- og hun leverer et intimt og medrivende show, når hun går på scenen. Hendes sarte guitarspil og særegne vokal fremmaner et univers, hvor både lys og mørke lukkes ind, og hvor sjælen får frit talerum.

Inspirationen kommer fra 60-70’ernes folk-scene, men samtidig har musikken noget friskt og nutidigt over sig i både lyd og fortælling, som placerer Ida Wenøe på sit helt eget ståsted.

Wenøe har en baggrund i bandet Boho Dancer og står på skuldrene af folkikoner som Nick Drake og Joni Mitchell, men hendes kompositoriske tæft og yndige, besnærende vokal positionerer hende som en kunstner helt i sin egen ret.

Debutpladen ”Time of Ghosts” handler om at komme sig selv nærmere. Den handler om at dyrke sine spøgelser - frem for at gemme dem væk. Der er en tendens til, at vi kun vil præsentere et overfladebehandlet billede af os selv, hvilket gør at vi fjerner os mere og mere fra vores kerne og fra hinanden, udtaler Ida.

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 100 kr.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .