IDÉ CAMP - Go Zebras online mini camp

02 mar 2021 kl. 15:30
04 mar 2021 kl. 17:00
Super arrangør


Få en sjov og kreativ oplevelse med opfinderi i fællesskab med andre børn! 

Temaet er: Ingen børn skal være ensomme. 

Hvordan ser fremtidens fællesskaber ud? Og kan man designe produkter, der mindsker ensomheden hos børn? Det er nogle af de udfordringer vi stiller børnene, når vi arbejder med temaet INGEN BØRN SKAL VÆRE ENSOMME. Vi skal samarbejde, være kreative og bygge idéer i genbrugsmaterialer, men vigtigst af alt, skal vi have det sjovt med nye og gamle venner.

Go Zebras online IDÉ-CAMP er for alle nysgerrige børn, der gerne vil have en smagsprøve på, hvordan man får gode idéer og finder løsninger til FNs verdensmål i fællesskab med andre børn. Denne gang tager vi fat på verdensmål 3: Sundhed og Trivsel. På denne camp skal børn ikke have en idé på forhånd for at kunne deltage, det eneste det kræver er nysgerrighed og godt humør.  

På campen kan alle børn i alderen 10-14 år, få en smagsprøve på nogle af de elementer, der skal til, for at man kan blive en dygtig iværksætter eller opfinder. På denne camp træner vi: 

  • At få gode idéer
  • At bygge og præsentere sin idé

Campen foregår over to dage: 

Tirsdag den 2. marts fra kl. 15:30-17:00
Torsdag den 4. marts fra kl. 15:30-17:00

Da børnene skal arbejde i grupper med samme projekt over de to dage, er det vigtigt at dit barn kan deltage begge dage. 

Hvad kan børn forvente?
At det bliver en sjov og let smagsprøve på, hvordan man kan få nye idéer og udvikle på dem. Vi skal bl.a. rundt i hjemmet og finde ting, bygge idéer ud af affald og lære hvordan man kan præsentere sin idé for andre. Alle skal arbejde i grupper og få idéer i fællesskab. 

For alle de handlekraftige børn, som allerede har en god idé, som de gerne vil lære, at få ud i verden, har vi et andet tilbud, nemlig vores forretningscamp. Tilmelding foregår her. 

Hvem kan deltage?
Alle børn i alderen 10-14 år kan deltage. Så tag en ven, veninde eller søskende med – så sørger vi for, at de kommer i gruppe sammen. 

Det kræver ikke andet end en god portion nysgerrighed, lidt affald at bygge sin idé ud af og en terning!  

Hvad koster det at være med?
Det er helt gratis at deltage! 
MEN bemærk at vi har et begrænset antal pladser. 

Læs mere om Go Zebra og børneiværksætteri her

Find billetter til Go Zebras arrangementer

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke