IKI Oracle release - København

30 mar 2018 kl. 19:00 - 23:45

Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København


IKI release koncert Fredag d. 30. marts kl. 20

Døre: 19:00 / Koncert: 20:00

Den anmelderroste og DMA-vindende vokalgruppe IKI udgiver deres tredje studiealbum ORACLE d. 23. Marts 2018. Det fejres med en eksklusiv koncert på Krudttønden i København fredag d. 30 marts. Albummet ORACLE er produceret af den danske lydkunstner Mike Sheridan, og føjer nye elektroniske lag af mystik til IKI’s eksperimenterende, hypnotiske lydunivers.


IKI består af fem kvinder fra Norge, Finland og Danmark, alle med base i København. Sammen arbejder de med deres vokaler som bærende instrumenter og improvisationen som kunstnerisk redskab. Ved brug af maskiner og pedaler manipulerer de deres egne stemmer live på scenen. Musikken, som opstår i et dragende her­og­nu­øjeblik sammen med publikum, spænder over trance­lignende
soundscapes til ulmende avant­garde beats og strukturer.


ORACLE’s visuelle verden er bygget op omkring masker designet af den fremadstormende Londonbaserede maskemager Damselfrau (som også har lavet designs til bl.a. Björk og Beyonce). Med maskerne understreger de fem kvinder det smukke, mystiske og tribale element i deres musik.


IKI har eksisteret siden 2010, og har turneret i det meste af Europa. De har udgivet albummene "IKI" i 2011, "LAVA" i 2014 og EP'en "DEW" i 2016.


IKI er: Anna Mose (DK), Kamilla Kovacs (DK), Jullie Hjetland (DK/NO), Guro Tveitnes (NO) og Johanna Sulkunen (FIN)


www.ikivocal.com
www.facebook.com/ikivocal
www.instagram.com/ikivocal


Musikvideo: ARCHAEA (1. single fra ORACLE)
http://bit.ly/2GfGBW1

Billet

Salg lukket


Studrende (kun ved visning af studiekort)

Salg lukket