ILT - musikalsk forestilling af Teater ZeBU og GLiMT

ILT - musikalsk forestilling af Teater ZeBU og GLiMT

Billetter fra DKK 40,00

Sted

Dato

20 okt 2022 kl. 14:00 - 15:00

Beskrivelse

Bliv blæst omkuld. Har du nogensinde hørt om manden, der opfandt saxofonen?
På scenen står en mand med sine saxofoner. Imens han spiller, fortæller han om en jazzsaxofonists sidste åndedrag og den saxofon, der var hans bedstefars arvestykke fra 1920. Historierne bringer os på besøg i Rafaelles instrumentbutik ved foden af en rygende vulkan, hvor der findes en kæmpestor kontrabassaxofon. Og mellem hver et pust i saxofonen, under hver historie og mellem hver en sætning, deler vi et åndedrag.


Bonus: Der er teaterskole i forbindelse med forestillingen


Medvirkende: Lars Gregersen


Aldersgruppe: Fra 7 år

Forestillingen varer i 50 min og billetten koster 40 kr. Kan købes i billetto.


Forestillingen spiller på teater ZeBU i forbindelse med Amager Børneteaterfestival, der for 13. gang åbner dørene for en efterårsferie fyldt af det bedste teater for børn og unge, der findes i Danmark. Hele 14 steder på Amager danner ramme om de mange tilbud, og alle fra 0 år og opefter er velkomne. Der er dans, artisteri, fortælleteater og performance på programmet. Der er teaterskole, workshops og kreative værksteder spredt ud over hele ugen. Temaet for årets festival er ”At lytte med børn”. Vi glæder os til at holde festival – og lytte – med jer!

Lokation

ZeBU ZeBU, Øresundsvej 4, 2300 København S

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .