Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

”Imens vi venter på solen”: Maja Brøns med kvartet

eventet sluttede

”Imens vi venter på solen”: Maja Brøns med kvartet

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

04 jul 2022 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Singer/songwriter Maja Brøns er en musikalsk og lyrisk begavelse, der denne Jazzfestival-aften vil synge sange fra sit debutalbum ”Imens vi venter på solen”. Med inspiration fra personligheder som Trille, Joni Mitchell og Per Højholt skriver hun sange med varme, sanselighed og udsyn til naboen og næsten. 

Sangene fra ”Imens vi venter på solen” bevæger sig i grænselandet avant-pop, nordisk jazz og folk-pop. Maja Brøns har taget udgangspunkt i egne digte delvist skrevet under Corona-krisen og i det paradigmeskifte, som overgangen fra ung kvinde til mor er. Det er sange om at finde fodfæste i en kaotisk familie og om at finde kærligheden og holde på den; om brændende at ønske sig en baby og om ikke at behøve at stå fast i modvinden alene. Alt i et poetisk formsprog hvor særligt månen spiller en rolle i det natlige tekst-landskab.

Maja Brøns akkompagneres af: 

- Karen Duelund Guastavino (saxofoner, autoharpe mm.)

- Johanna Borchert (klaver) 

- Jesper Thorn (kontrabas).


"Imens vi venter på solen" udgives på pladeselskabet Blikflak d. 20. maj og vil være til salg på aftenen. ----- English -----

Singer/songwriter Maja Brøns debut album ”Imens vi venter på solen”* is out with, and this night you are invited to a live and jazzified version of it. With inspiration from personalities such as Joni Mitchell and Madeleine Peyroux her songwriting is both warm and full of storytelling (in danish)

The genre is boarderland avant-pop, nordic jazz og folk-pop.

Maja Brøns is accompanied by

- Karen Duelund Guastavino (saxophones, autoharp a.m.)

- Johanna Borchert (piano) 

- Jesper Thorn (double bass).

* ”While we're waiting for the sun”

Arrangør

Maja Brøns er født og opvokset i Ballerup i en familie af sangskrivere, fantaster og skolelærere. Hendes verden udgår nu fra Amager, hvor hun drømmer om at skrive musik, der repræsenterer kvinder i 30’erne: En gruppe som sjældent har overskud til at berette om deres liv i forvirringen: karriere, børn og kærlighed. I februar udgav Maja singlen ”Altid en vinter” feat. Joans H. Petersen fra Hymns From Nineveh. Forinden slap hun livevideoen ”Picnic Sessions i Kongelunden”. Musikvideoen ”Sommerfugleeffekten” (om den første lockdown) gik viralt på facebook og singlerne ”Margueritter” og ”Lille kriger” fik efterfølgende flot feedback. Maja har tidligere udgivet musik og videoer som Maja Gry i et stemningsfuldt trip-poppet univers. 

Lokation

LiteraturHaus LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .