Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Immortal Technique + Chino XL + Poisen Pen

Afholdt event

Immortal Technique + Chino XL + Poisen Pen

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

19 aug 2018 kl. 20:00 - 23:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Er man til hiphop med både punchlines og budskaber, er der ingen vej udenom Pumpehuset søndag den 19. august. Ikke blot er guerillarapperen Immortal Technique på plakaten, den legendariske punchline-gud Chino XL lægger også vejen forbi Danmark for første gang nogensinde.

Immortal Technique er lige dele uforfalsket hiphop og politisk aktivisme. Rap-revolutionæren har rødder i Peru og er Harlem, New York. Hans hovedværk “Revolutionary Vol 2” fra 2003 anses som et af det nye årtusinds vigtigste rapudgivelser og siden da har hans albums holdt en tårnhøj standard. Det er dog ligeså meget hans liveshow, der gør ham til en kultfigur på rapscenen. Dette er ikke hans første Danmarksbesøg og han har tidligere revet landets største scener og sågar Roskilde Festival omkuld. Over hele verden har han status som en forrygende rapper, der håndterer mikrofonen som om han deltager i en guerillakrig. Der er altid garanti for actionfyldt, medrivende oplevelse når Immortal Technique indtager Pumpehuset.


Chino XL fra New Jersey debuterede i 1996 med det mastodontiske album “Here To Save You All” på Rick Rubins pladeselskab Def American. Især nummeret “Kreep” hvor han sampler Radiohead blev et hit. Det var dog i ligeså høj grad selve hans lyrik, der gjorde ham til et kendt og frygtet i hiphopverdenen. For rapperen, der er halvt latino, halvt afroamerikaner leverede punchlines som ingen før ham, og hans giftige rim blev kendt verden over. Således blev hans radiofreestyles kopieret, diskuteret og debateret, når han nok engang havde trådt over stregen og disset alle fra 2Pac til OJ Simpson. Allermest legendarisk har han til en stadionkoncert i Los Angeles tryllebundet publikum med acapella-rim i en sådan grad, at han overskyggede de store hovednavne. Vi kan kun håbe på en lignende magisk oplevelse, når han griber mikrofonen for første gang på dansk jord.

Der bliver således kamp om, hvem der er den største mikrofonkriger, når Immortal Technique og Chino XL går til stålet i Pumpehuset søndag den 19. august.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .