Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

IMPACT 2040: Sæt dit præg på fremtidens Danmark

Afholdt event

IMPACT 2040: Sæt dit præg på fremtidens Danmark

Fra DKK 14.995,00

Beskrivelse

Mandag Morgens IMPACT 2040 værksted sætter mål og ønsker for dét danske samfund, der venter. Værkstedet gør op med den kortsigtede tankegang, der karakteriserer nutidens beslutningstageres handlinger. Helt unikt for IMPACT 2040 får deltagerne muligheden for at sætte deres præg på dagsordenen.  

I samarbejde med Mandag Morgens redaktion har IMPACT 2040 som mål at deltagerne får konkrete nedslag og handlingsplaner, der udledes fra mødernes diskussioner. Deltagerne får derudover et direkte talerør til Mandag Morgens redaktion, der har viden om og kontakt til aktører fra Christiansborg, virksomheder, universiteter samt interesseorganisationer, der alt sammen kan gavne dem i deres nuværende og fremtidige karriere.

2040 video.mp4 from Altinget/MM on Vimeo.


Værksted

Værkstedet er for dem, der ønsker at mødes og sparre med et bredt felt af samfundets repræsentanter og skabe et fundament for fremtidens samfund. På værkstedet diskuterer vi muligheder og udfordringer indenfor ledelse, grøn og digital omstilling, økonomi samt politik og velfærd med inddragelse og perspektiver fra nutidens unge: fremtidens ledere.

(1) Ledelse - 13.september 2022, kl. 09.00-12.30 


IMPACT 2040's første modul drejer sig om ledelse. For ledelse udgør fundamentet for værkstederne, hvor temaerne fremover vil være cases til at klæde dig på som den leder, der former vores samfund i 2040. ledelsesmodullet er derfor designet til at styrke og støtte den næste generation, som er klar til at gribe morgendagens udfordringer.

Med sparring fra Mandag Morgens ledelsesredaktion vil du blive klædt på til at identificere de ledelsesmæssige udfordringer, din organisation står over for i både aktuelle og fremtidige scenarier. Derudover vil vi gøre dig klogere på, hvordan du som individ i din organisation kan blive bedre til at forhandle kompromisser, skabe afklaring om aktuelle og fremtidige problemstillinger samt udvikler stærke faglige miljøer. Som fremtidig leder vil du lære, hvordan du kan omgå dine egne svagheder og styrker, og hvordan du kan integrere dine strategiske visioner med øje for de værdier, du gerne vil basere fremtidens samfund på. 

Værkstedet faciliteres af Andreas Baumann, redaktør og journalist med fokus på ledelse for Ugebrevet Mandag Morgen.(2) Grøn omstilling - 21. november, 2022, kl. 09.00-12.30

Den grønne omstilling er evigt tilstede i den politiske, sociale, kulturelle og økonomiske sfære. Men måske det er på tide, at fremtidens ledere får en stemme i omstillingen af det samfund, de selv skal være en del af. For hvis det stod til os, hvordan skulle den optimale grønne omstilling så finde sted? Skal vi sætte vores investeringer og lid til power-to-x, eller skal vi genoptage atomdebatten i lyset af dens grønne potentialer? 

Med den grønne omstilling som case vil vi i dette modul af Impact 2040 stille skarpt på, hvordan du som leder konkret kan bidrage til den grønne omstilling gennem din organisation. For den skal realiseres gennem omfattende organisatoriske og individuelle adfærdsforandringer, som du hér vil lære, hvordan du kan implementere i praksis. Derudover vil du blive klædt på gennem en række metoder til, hvordan du kan tydeliggøre den effekt og ambition, som du gerne vil basere din ledelse på i en grøn kontekst. Og hermed hvordan du kan skabe en fælles organisatorisk motivation, som udmunder sig i et professionelt arbejdsfællesskab, hvor det grønne og organisationens ambitioner går i ét. 

Modulet faciliteres af Claus Kragh, Europa-redaktør med fokus på den grønne omstilling for Ugebrevet Mandag Morgen.(3) Økonomi - 10. januar 2023, kl. 09.00-12.30

Fremtiden har brug for ledere der besidder unikke færdigheder, der gør dem i stand til at drive organisationer mod bæredygtig økonomisk vækst. I Impact 2040's økonomimodul retter vi fokus mod de strategiske og analytiske færdighedssæt, der skal til for at til at lede den nye økonomi. 

Helt konkret vil vi klæde dig på med indsigter i de økonomiske trends og behov, som med overvejende sandsynlighed vil præge din organisation på den korte og den lange bane. Og hvordan du skal tage stilling til de trends som leder. For hvordan tilpasser du en organisation og en medarbejdergruppe med ét økonomisk tankesæt til et nyt, som både skaber mere værdi i fremtiden og skaber grobund for det samfund, du gerne vil være en del af? Med økonomi som case vil vi derfor blive klogere på, hvordan du omsætter strategi til konkret forandring på både kort og lang sigt. Slutteligt vil vi også forsøge at blive klogere på, hvordan du kan skabe den forandring internt i organisationen med mål for at påvirke eller skabe eksterne forandringsprojekter. 

Modulet faciliteres af Peter Hesseldahl, redaktør, og/eller Simon Date Friis, journalist, begge hos Ugebrevet Mandag Morgen.(4) Digital omstilling - 21. marts 2023, kl. 09.00-12.30


Vi bliver bombarderet med spådomme om, at massive digitale transformationer står lige for døren. Og at de transformationer vil accelerere lyntoget mod en radikalt anderledes fremtid. Selvom det er umuligt at forudsige, hvordan den teknologiske udvikling ser ud i 2040, skal vi stadig forholde os til de potentielle forandringer, den medfører på den korte og lange bane. Derfor er det afgørende, at vi i Impact 2040 tager stilling til, hvordan fremtidens ledere skal forholde sig til nye teknologiske tendenser. For hvilke værdier mener vi, at de skal baseres på? Og hvordan sikrer vi, at nutidens digitale fremskridt danner fundamentet for vores ideelle fremtid.

I det fjerde modul af Impact 2040 vil vi blive klogere på, hvordan du griber de digitale problemstillinger konstruktivt som leder. Vi vil her i sammenspil forsøge at forstå, hvordan vi som ledere kan sætte scenen for den rolle, som teknologi skal spille i jeres organisations systemer og kultur - og på det helt høje plan. Derudover vil vi forsøge at definere vores ledelsesmæssige rolle på en måde, der centrerer vores organisationers værdier i teknologiens udvikling og implimentering. Modulet bliver afholdt med det formål at du bliver ledelsesmæssig bannerfører for en fremtidig teknologiudvikling, som understøtter dine medarbejdere med værdierne i behold. 


Modulet faciliteres af Peter Hesseldahl, redaktør med fokus på digitale tendenser og omstilling for Ugebrevet Mandag Morgen.
(5) Politik og Velfærd - 23. maj 2023, kl. 13.30-17.30

Danmarks velfærdssystem bliver spået til at blive presset i de kommende årtier. Udfordringer som markante demografiændringer og manglende hænder i syge- og ældrevæsenet betyder, at vi vil se en ændring i den service, som det offentlige kan levere i fremtiden. Og hvilke konsekvenser vil det have for borgerne på tværs af landets økonomiske lag? Og er vores one-size-fits-all-velfærdssystem dét, der skal imødekomme de udfordringer?

Vi vil i det sidste modul af Impact 2040 bruge fremtidens velfærdssamfund som case for din udvikling som fremtidens leder. Vil vil her arbejde med, hvordan du som leder kan designe og lede din organisations projekter med henblik på intern og ekstern værdiskabelse. For hvis noget er en reel samfundsfaglig og ledelsesmæssig udfordring, så er det måden, vi omorganiserer vores velfærdssamfund på. 

Da det også er Impact 2040's sidste modul, vil det blive afsluttet med diplomoverrækkelse, networking og et glas vin sammen med dine Impacters i Altingets og Mandag Morgens gård. 


Modulet faciliteres af Torben K. Andersen, politisk redaktør, og/eller Jens Reiermann, velfærdsredaktør, begge hos Ugebrevet Mandag Morgen.

Arrangør

Vi vækker journalistikken og samfundsdebatten til live, samler ledende beslutningstagere og stiller skarpt på aktuelle emner.

Lokation

Altinget.dk Altinget.dk, Ny Kongensgade 10, 1472 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer