Impalers, Adversor, The Petulant, Arsenic Addict

06 okt 2017 kl. 20:00 - 07 okt 2017 kl. 02:00

Kansas City, Munkebjergvej 140, 5230 Odense


IMPALERS

Thrash über alles! Har du endnu ikke hørt Impalers eller oplevet dem live, så har du en helt særlig oplevelse at se frem til! Bandet er mere energisk end Trump på Twitter, besidder den perfekte blanding af melodi og aggression, præsterer fantastiske riffs til et helt års nynnen i badet og kvittere med en vokal som kan nå at flå 15 nye røvhuller på 15 sekunder. Kort sagt: Det er metal, når det bedst!

En række demoer, EP’er og et par albums, er blevet udgivet af disse jyske helvedshunde – og i begyndelsen af 2017 smed de den fantastiske EP ”Styx Demon: Master of Death” på gaden. Reaktionen udeblev ikke fra vores side af, da bandet skulle brænde scenen ned til metalfestivalen Mer’ Metalfest: ”Agugduie...¤%#¤/&%#((!!!!! Sådan ser første forsøg ud, når man forsøger at skrive, hvor fede Impalers bliver på scenen - imens man lytter "Styx Demon" fra deres nyeste EP. Ikke at headbange bliver umuligt den 18. februar!”.

Den 6.oktober vil Impalers troppe op med et nyt album i bagagen, og det svært ikke at ønske man kunne hoppe frem i tiden, så man kan (gen)opleve et af Danmarks bedste band med et nyt album under bæltet.

Det er tid til at danse med Styx Demon!

https://www.facebook.com/Impalers/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=Q0kaFjSHGjk

ADVERSOR
Raseri, adrenalin og aggression kondenseret til pillen, der vil omstyrte alt. Forvent musik, som vil få din puls til at stige til faretruende niveauer, og at din motivation for at vælte mindst et symbol på autoritet vil stige eksplosivt efter du har oplevet italienske Adversor!

Som en fugl Phønix opstod Adversor af askerne H.o.S. i 2015. Siden har bandet ladet sig styre af en gal thrash dæmon og har med et forrygende tempo smedet aggressiv metal præget af ånden fra bl.a. Sodom, Dark Angel, Kreator og Sepultura. Med demoen ”Beware of the Soothsayer”(2016) og debutalbummet ”Rise to Survive”(2016), har Adversor ikke blot præsteret tåbelig fængende riffs, breaks der vil omstyrte alt gammelt og soloer, som pisker dig til blods. De præsterer ligeledes at bygge deres raseri på en autenticitet, der ikke er set siden næverne blev hævet mod Bush og Thatcher.

Til Adversors første koncert i Danmark vil vi møde et band, der kører som en velsmurt tank. Et hav af koncerter, er spillet siden bandet udgød sit første brøl mod himlene i 2015, og efterretninger fra det store udland fortæller om koncerter med en intensitet ud over det sædvanlige.

Er I klar til at bange jeres nakker i en milliard stykker?

https://www.facebook.com/adversorthrash/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=_1PoLf3D-nQ

THE PETULANT
Og 15.000 knytnæver i ansigtet senere får du dig hævet og får svaret på ”Hvad fanden var det lige, der tromlede mig til en blødende og snøftende masse?”. The Petulant!

The Petulant spiller HÅRDT! Bandets mission har været at bibeholde de dyder, der har været med til at kendetegne de ekstreme sider af metallen igennem tiden. Aggression, højoktan energi og en dyk ned i verdens ækle sider, er med til at lægge fundamentet for bandets aggresive Death/thrash.

Med garvede musikere fra bl.a. Sacrificial, Hells Domain og Crocell, er det ikke en overraskelse, at The Petulants debut-EP(2014) bed heftigt fra sig, og der ventes med spænding på det nye album detonerer i august!

https://www.facebook.com/Thepetulantdk/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=Duy89Khs910

ARSENIC ADDICT

Bandet der har fået Odenses metalscene til at flyde over som en liderlig teenager sekunder før sit første knald.

Den hårdhændede petting tog sin begyndelse i 2014. Maj 2017 afstedkom de første præorgasmer, da bandet præsenterede sit første nummer fra en kommende EP. Og hvad kan der ventes? Groovende, aggressiv og fængende dødsmetal, der fører dig dybt ind i seriemorderes psyke.

Vi ses til en gang DØDsmetal!

Medlemmer:
Claus Andersen (Lead & Rhythm Guitar, Backup Vocals)
Morten Moesgaard (Main Vocals)
Dennis René Lucas (Drums)
Brian Bentzen (Bass)
Ryan Kristensen(Rhythm Guitar)

https://www.facebook.com/ArsenicAddict/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=AwrDOJ6AxbA&t=97s

Medlem

Salg lukket


Ikke-medlem

Salg lukket


Medlemskab + Billet

Salg lukket