spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Impalers, Adversor, The Petulant, Arsenic Addict

Afholdt event

Impalers, Adversor, The Petulant, Arsenic Addict

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

06 okt 2017 kl. 20:00 - 07 okt 2017 kl. 02:00

Beskrivelse

IMPALERS

Thrash über alles! Har du endnu ikke hørt Impalers eller oplevet dem live, så har du en helt særlig oplevelse at se frem til! Bandet er mere energisk end Trump på Twitter, besidder den perfekte blanding af melodi og aggression, præsterer fantastiske riffs til et helt års nynnen i badet og kvittere med en vokal som kan nå at flå 15 nye røvhuller på 15 sekunder. Kort sagt: Det er metal, når det bedst!

En række demoer, EP’er og et par albums, er blevet udgivet af disse jyske helvedshunde – og i begyndelsen af 2017 smed de den fantastiske EP ”Styx Demon: Master of Death” på gaden. Reaktionen udeblev ikke fra vores side af, da bandet skulle brænde scenen ned til metalfestivalen Mer’ Metalfest: ”Agugduie...¤%#¤/&%#((!!!!! Sådan ser første forsøg ud, når man forsøger at skrive, hvor fede Impalers bliver på scenen - imens man lytter "Styx Demon" fra deres nyeste EP. Ikke at headbange bliver umuligt den 18. februar!”.

Den 6.oktober vil Impalers troppe op med et nyt album i bagagen, og det svært ikke at ønske man kunne hoppe frem i tiden, så man kan (gen)opleve et af Danmarks bedste band med et nyt album under bæltet.

Det er tid til at danse med Styx Demon!

https://www.facebook.com/Impalers/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=Q0kaFjSHGjk

ADVERSOR
Raseri, adrenalin og aggression kondenseret til pillen, der vil omstyrte alt. Forvent musik, som vil få din puls til at stige til faretruende niveauer, og at din motivation for at vælte mindst et symbol på autoritet vil stige eksplosivt efter du har oplevet italienske Adversor!

Som en fugl Phønix opstod Adversor af askerne H.o.S. i 2015. Siden har bandet ladet sig styre af en gal thrash dæmon og har med et forrygende tempo smedet aggressiv metal præget af ånden fra bl.a. Sodom, Dark Angel, Kreator og Sepultura. Med demoen ”Beware of the Soothsayer”(2016) og debutalbummet ”Rise to Survive”(2016), har Adversor ikke blot præsteret tåbelig fængende riffs, breaks der vil omstyrte alt gammelt og soloer, som pisker dig til blods. De præsterer ligeledes at bygge deres raseri på en autenticitet, der ikke er set siden næverne blev hævet mod Bush og Thatcher.

Til Adversors første koncert i Danmark vil vi møde et band, der kører som en velsmurt tank. Et hav af koncerter, er spillet siden bandet udgød sit første brøl mod himlene i 2015, og efterretninger fra det store udland fortæller om koncerter med en intensitet ud over det sædvanlige.

Er I klar til at bange jeres nakker i en milliard stykker?

https://www.facebook.com/adversorthrash/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=_1PoLf3D-nQ

THE PETULANT
Og 15.000 knytnæver i ansigtet senere får du dig hævet og får svaret på ”Hvad fanden var det lige, der tromlede mig til en blødende og snøftende masse?”. The Petulant!

The Petulant spiller HÅRDT! Bandets mission har været at bibeholde de dyder, der har været med til at kendetegne de ekstreme sider af metallen igennem tiden. Aggression, højoktan energi og en dyk ned i verdens ækle sider, er med til at lægge fundamentet for bandets aggresive Death/thrash.

Med garvede musikere fra bl.a. Sacrificial, Hells Domain og Crocell, er det ikke en overraskelse, at The Petulants debut-EP(2014) bed heftigt fra sig, og der ventes med spænding på det nye album detonerer i august!

https://www.facebook.com/Thepetulantdk/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=Duy89Khs910

ARSENIC ADDICT

Bandet der har fået Odenses metalscene til at flyde over som en liderlig teenager sekunder før sit første knald.

Den hårdhændede petting tog sin begyndelse i 2014. Maj 2017 afstedkom de første præorgasmer, da bandet præsenterede sit første nummer fra en kommende EP. Og hvad kan der ventes? Groovende, aggressiv og fængende dødsmetal, der fører dig dybt ind i seriemorderes psyke.

Vi ses til en gang DØDsmetal!

Medlemmer:
Claus Andersen (Lead & Rhythm Guitar, Backup Vocals)
Morten Moesgaard (Main Vocals)
Dennis René Lucas (Drums)
Brian Bentzen (Bass)
Ryan Kristensen(Rhythm Guitar)

https://www.facebook.com/ArsenicAddict/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=AwrDOJ6AxbA&t=97s

Arrangør

Lokation

Kansas City, Munkebjergvej 140, 5230 Odense

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .