spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Improvisatoriet

Afholdt event

Improvisatoriet

Fra Gratis

Sted

Dato

16 okt 2020 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Du er garanteret en morsom, levende og intuitiv fredag aften med masser af håndsprit og behørig afstand, når landets sejeste improgrupper kaster sig ud i at fremføre helt unikke og fuldt improviserede teaterforestillinger.

Som del af publikum spiller du også en afgørende rolle for, hvad der kommer til at foregå på scenen. Publikum får nemlig lov til at bestemme titlerne og hvad de små improviserede forestillinger skal handle om.

Anbefales fra 12 år.

Arrangør


Teatergruppen Skëtchy er Danmarks nye underholdningsfænomen der laver devising- og improteater. De inviterer forfattere i alle genre ind på scenen, og uden forberedelse udspiller de historier, som forfatterne har liggende i skuffen.

Lokation

Zangenbergs Teater Zangenbergs Teater, Pilestræde 55A, 1112 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .