Incantation (special guests: Abigail Williams + Vale of Pnath)

Studiestræde 52, 1554 København
02 nov 2021 kl. 19:00 - 23:59
Billetter DKK 200,00
Billetter DKK 200,00

En ægte institution i amerikansk dødsmetal buldrer ind i Pumpehuset den 2. november, når Incantation spiller koncert med Abigail Williams og Vale of Pnath som special guests.

Med over et kvart århundrede under nittebæltet viser Incantation at alder intet betyder, så længe brutaliteten holdes i hævd. Bandet udgav i den banebrydende debut ”Onwards to Golgotha” i 1992 på Relapse Records, som byder på rygradsraslende umenneskelige lyde og er en dyster og kvælende rejse gennem en doom-fermenteret skærsild.

I tiden efter debutten har Incantation fortsat med at udbygge deres demoniske rige med Relapse Records-udgivelserne af ”Mortal Throne of Nazarene” (1994), ”Diabolic Conquest” (1998) og ”The Infernal Storm” (2000) samt syv mere i det nye årtusinde på andre labels. I 2017 vendte Incantation tilbage til Relapse Records for at udgyde endnu en ugudelige vederstyggelighed i form at ”Profane Nexus”. I 2020 sendte New York-scenens ukronede dødsmetalkonger så endnu et skive på gaden, ”Sect of Vile Divinities”, et kulsort mix af ubarmhjertig dødsmetal og fyldigt begravelsesdoom.

Når Incantation besøger Pumpehuset hiver de to special guests med sig: Black metal-bandet Abigail Williams og dødmetal-kollegaerne Vale of Pnath.

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke