spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

INCLUSION / Damkapellet

Afholdt event

INCLUSION / Damkapellet

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

10 jun 2022 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Damkapellet er et internationalt musikerkollektiv med base i København bestående udelukkende af kvinder, nonbinære og transpersoner. Kollektivet er kendetegnet ved en rastløs og legesyg lyst til at eksperimentere og en oprørsk trang til altid at søge væk fra den slagne vej. Sammen forsøger de at finde en alternativ retning i en klassisk musikverden, der er præget at tabubelagte normer og magtstrukturer.

Det er dermed en pointe i sig selv, at Damkapellet kalder sig et kollektiv, og ikke et ensemble, for her er ingen leder, ingen forudbestemt form, ingen hierarkier - kun en endeløs og passioneret fælles udveksling af kreativitet og idéer.

Koncerten på årets KLANG-Festival er en chance for lidt efter lidt, bid for bid, at opleve den fulde spændevidde i Damkapellets mangefacetterede buket. Koncerten er nemlig opbygget sådan, at flere og flere musikere løbende introduceres. Publikum føres dermed gennem to solokompositioner - for henholdsvis sang og perkussion - en bratschduo, en klavertrio og en strygekvintet før det hele kulminerer med værket med den velvalgte titel, Inclusion, hvor alle tolv musikere medvirker.

Program
Randi Pontoppidan: Inception (Uropførelse)
Catherine Lamb: Two lines, together
Irene Bianco: Work4toys
Ida Nørby: Last Place on Earth
Tytti Arola: PEST
Damkapellet: Inclusion (Uropførelse)

Medvirkende
Damkapellet, ensemble.


Entré: 120 kr / Student og rabatkortsholdere 60 kr.

Køber du helaftensbillet til aftenens to koncerter koster det 150 kr. / Student og rabatkortsholdere 75 kr
Aftenens anden koncert er GLASBOBLE med Ensemble Transduct.

Rabatkort til udvalgte koncerter på KLANG koster 140 kr. Køb rabatkort her. 

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .