Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ind i Maskinrummet

Afholdt event

Ind i Maskinrummet

Fra Gratis

Sted

Dato

28 nov 2018 kl. 17:00 - 21:30

Beskrivelse

Ind i maskinrummet.
Folketingsvalget nærmer sig, og nu får du en unik mulighed for at blive klædt på til at understøtte Alternativet Midt- og Vestjyllands valgkampagne - alle er velkomne!

Aftenen vil bestå af én af følgende workshops - alt efter hvilken rolle man har i kampagnen:

Workshop A: Engagement og kommunikation

 • ved Maiken Meedom og Karen-Maria Slente Stubager
  Denne workshop er for kampagneledere og andre medlemmer af kampagneteams, frivillige, medlemsansvarlige, kommunikationsansvarlige osv.

Workshop B: Kandidattræning og pressehåndtering

 • ved Esben Sloth og Mattias Høj Kristensen
  Denne workshop er for kandidater, deres kampagneledere og centrale personer i storkreds- og lokalforeningsbestyrelser.

Arrangementet foregår i Viborg på 

Stationen 
Ll. Sct. Hans Gade 7-9
8800 Viborg
Lokale 3 og 4

Alle er velkomne, men da der vil blive serveret gratis sandwich, kaffe og te, er det nødvendigt med tilmelding. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig en bestemt workshop - det finder vi ud af på aftenen.

Lokation

Stationen i Viborg Stationen i Viborg, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, Lokale 3 og 4, 8800 Viborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer