Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

IND I SINDET / SLOW LOOKING OG SAMTALER UD FRA STORM P.S MØRKE VÆRKER

Få billetter tilbage
Afholdt event

IND I SINDET / SLOW LOOKING OG SAMTALER UD FRA STORM P.S MØRKE VÆRKER

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

27 sep 2023 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Storm P. var på sin tid måske nok kendt som Danmarks morsomste mand, men i mange af hans værker oplever vi også en mere dyster side. En dobbelthed som vi også kender fra andre store komikere. Eller måske fra os selv? Til dette arrangement stiller vi bogstavelig talt skarpt på en mindre kendt side af maleren Storm P. og samtaler om, hvad disse af hans værker, kan fortælle os i dag.

Sammen vil vi først gennem guidet Slow Looking ved museumsinspektør Cecilie Monrad gå i dybden med et enkelt udvalgt værk, som ikke tidligere har været udstillet. Et værk, som måske stiller flere spørgsmål end svar. Vi lægger vores forforståelse på hylden et øjeblik, og oplever bare værket i et langsomt tempo og samtaler om, hvilke tanker og associationer værket bringer os.

Således nysgerrige sætter vi herefter vores oplevelse ind i et historisk perspektiv, hvor museumsinspektør Nikolaj Brandt går dybere ind i denne mere ukendte side af Storm P.s kunst. Vi får lov til at se og høre om andre af Storm P.s mere makabre og dystre værker, som i dagens anledning er hentet ud fra magasinets mørke gemmer.

Til arrangementet byder vi på et glas vin, som er inkluderet i prisen.

Arrangør

Grin og bliv klogere! Museet STORM giver dig et underholdende indblik i humorens og satirens store betydening - dengang og nu.

Lokation

STORM, Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .