Indieklubben: Violence + TOTVM // RUST

eventet sluttede

Indieklubben: Violence + TOTVM // RUST

Sted

Dato

31 mar 2022 kl. 20:00 - 01 apr 2022 kl. 02:00

Beskrivelse

INDIEKLUBBEN

Inspireret af 80'ernes new wave-bølge og den tidligere Nørrebro-natklub Drone, inviterer RUST indenfor til en aften i indierockens navn. De to koncerter rundes af med et brag af en efterfest med DJ.


VIOLENCE:
Violences soniske terræn sammenstøbes af melankolske og transcenderende toner. Det vægtløse univers drager flere paralleller til The Cure’s “Disintegration”-era i en tidssvarende kontekst. Violence er et københavnsk postpunk-band med ophav i hardcore-miljøet. Bandet, som stammer fra punkbandet Woes, har mere end 100 europæiske undergrundskoncerter bag sig. En juridisk stridighed tvang dog bandet til at skifte navn, og i processen blev det også til et gennemgribende stilskifte. Fra den ene yderlighed til den anden, er Violence klar til at cementere sig herhjemme.


TOTVM:
Det Københavnske soloprojekt Totvm har med sin intense sangskrivning og tunge elektroniske produktion etableret sig et navn i den internationale postpunk-undergrund de seneste år. Musikken bevæger sig i et støjende univers, hvor fjerne tekster om tab, håb, sorg og vilje - både af den personlige og den kollektive slags - kæmper sig fri af hektiske elektroniske beats og en væg af shoegaze guitar. Totvm vil denne aften præsentere materiale fra sin kommende EP, hvor blikket vendes udad med inspiration i internettets elektroniske niche-genrer.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .