spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Indisciplinarian Fest: Solbrud, Orm, Rising, Parasight, Smertegrænsens Toldere, UxDxS, Big Mess

Afholdt event

Indisciplinarian Fest: Solbrud, Orm, Rising, Parasight, Smertegrænsens Toldere, UxDxS, Big Mess

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

19 maj 2018 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

INDISCIPLINARIAN FEST 2018 - første udgave af selskabets nye festival - finder sted i Pumpehuset i København lørdag 19. maj 2018, hvor syv label-relaterede bands vil spille koncerter. SMERTEGRÆNSENS TOLDERE, UXDXS og BIG MESS starter kl. 18 udenfor i Pumpehusets Byhave med gratis entré, hvorefter SOLBRUD, ORM, RISING og PARASIGHT fortsætter kl. 21 i Pumpehuset med en entré på 120 kroner. Udover bands vil der være DJ’s, distro og mad i den hyggelige have og Pumpehusets sorte sal. Posteren til INDISCIPLINARIAN FEST 2018 er skabt af illustrator og tatovør Dennis Seide fra Haervaerk Tattoo, og de første halvtreds gæster i Pumpehuset vil få en fysisk poster med hjem.

INDISCIPLINARIAN har siden starten i 2013 markeret sig som Danmarks mest kompromisløse metal- og hardcore-pladeselskab med udgivelser fra bands som Solbrud, Fossils, Orm, Rising, Piss Vortex og Parasight. Selskabet opfatter sig selv som et seriøst alternativ til den kommercialiserede del af den uafhængige musikbranche, ikke mindst inden for metal og beslægtede genrer. INDISCIPLINARIAN kuraterer deres udgivelser ud fra parametre som kunstnerisk tyngde, personlighed og realiseret ambition, og netop disse træk er gennemgående hos alle de kunstnere, som INDISCIPLINARIAN arbejder med.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .