Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indisk fusion / John Sund, J. A. Jayant & Sai Giridhar

Event aflyst

Indisk fusion / John Sund, J. A. Jayant & Sai Giridhar

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

05 okt 2023 kl. 19:00 - 20:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Guitaristen John Sund har efterhånden arbejdet sammen med indiske musikere ved adskillige lejligheder siden 90'erne. Sidste år var han så heldig at blive introduceret til den fantastiske sydindiske fløjtespiller J. A. Jayant og de to blev hurtigt enige om et samarbejde.

Det har nu resulteret i en aftale om indspilning af et kommende album, som kommer til at finde sted i starten af oktober, hvor Jayant igen kommer til landet med sin ligeså eminente mridangam spiller Sai Giridhar.

Ved den lejlighed er det også lykkes dem at få plads til denne koncert og vi kan se frem til helt dugfriske kompositioner i et gnistrende samarbejde der viser en sammensmeltning mellem øst og vest, på den bedst tænkelige måde. Trioens musik vil bringe dig på en rejse fra indisk folklore til ny raga musik med masser af improvisatorisk musiceren udover det sædvanlige.


Medvirkende

John Sund – guitar

A. Jayant – bansuri (indisk bambusfløjte)

Sai Giridhar – mridangam (sydindisk percussion instrument)


Få en forsmag på koncerten her.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .