Indre Barn og Heros Journey: Din første rejse ind i verden viser vejen til dit kald

23 sep 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 295,00
Billetter DKK 295,00

Online workshop med Indre Barn meditation og The Heros Journey


Dit kald og måden, du blev budt velkommen til verden på har en dyb sammenhæng.

Mange kan have svært ved helt præcist at mærke deres kald. 

Hvad er purpose og hvad er blot forbigående inspiration? 

Når vi ikke ser kaldet klart giver det usikkerhed og tvivl, når vi skal træffe beslutninger. Men sikkert er det, at du har et kald!

På denne workshop kombinerer Indre Barn meditation og Hero’s Journey. Her arbejder vi med det eksistentielle. Måden du blev budt velkommen til verden på. Og vi ser på, hvordan den påvirker både dit kropssprog, dine dybe værdier og smerter, men også din superpower. 

Den kraft, du har med dig, som gør dig unik.

Vi bruger Indre Barn teknikker og Hero’s Journey til at udforske din første rejse ind i verden og se, hvordan den trækker en rød tråd til hele dit purpose og dit største bidrag til verden.

Både Jung, Joseph Campbell og Echart Tolle har arbejdet dybt med det eksistentielle. De kom tilbage til verden med unikke budskaber, der kom til at få stor betydning for tusinder af mennesker. Man kalder det guru-rejsen. :-)

Rejsen foregår online, og der vil være øvelser og 1-1 sparring undervejs.

Medbring en notesbog og pen, en pude og et lunt tæppe.

Undervisere:

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn og Karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger af skandinaviens største skole for kropsterapi.

Nana Askov er mystiker, spirituel vejleder, journalist og forfatter. Hun erfaren underviser og specialist i The Hero’s Journey, hvor myternes kraft og fortællinger viser vejen til personlig og spirituel udvikling.

Profile picture
Nana Askov

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

eventet sluttede

Indre Barn og Heros Journey: Din første rejse ind i verden viser vejen til dit kald

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke