Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indre Barn og Heros Journey: Din første rejse ind i verden viser vejen til dit kald

Afholdt event

Indre Barn og Heros Journey: Din første rejse ind i verden viser vejen til dit kald

Fra DKK 295,00

Online-event

Dato

23 sep 2021 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Online workshop med Indre Barn meditation og The Heros Journey


Dit kald og måden, du blev budt velkommen til verden på har en dyb sammenhæng.

Mange kan have svært ved helt præcist at mærke deres kald. 

Hvad er purpose og hvad er blot forbigående inspiration? 

Når vi ikke ser kaldet klart giver det usikkerhed og tvivl, når vi skal træffe beslutninger. Men sikkert er det, at du har et kald!

På denne workshop kombinerer Indre Barn meditation og Hero’s Journey. Her arbejder vi med det eksistentielle. Måden du blev budt velkommen til verden på. Og vi ser på, hvordan den påvirker både dit kropssprog, dine dybe værdier og smerter, men også din superpower. 

Den kraft, du har med dig, som gør dig unik.

Vi bruger Indre Barn teknikker og Hero’s Journey til at udforske din første rejse ind i verden og se, hvordan den trækker en rød tråd til hele dit purpose og dit største bidrag til verden.

Både Jung, Joseph Campbell og Echart Tolle har arbejdet dybt med det eksistentielle. De kom tilbage til verden med unikke budskaber, der kom til at få stor betydning for tusinder af mennesker. Man kalder det guru-rejsen. :-)

Rejsen foregår online, og der vil være øvelser og 1-1 sparring undervejs.

Medbring en notesbog og pen, en pude og et lunt tæppe.

Undervisere:

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn og Karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger af skandinaviens største skole for kropsterapi.

Nana Askov er mystiker, spirituel vejleder, journalist og forfatter. Hun erfaren underviser og specialist i The Hero’s Journey, hvor myternes kraft og fortællinger viser vejen til personlig og spirituel udvikling.

Arrangør

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .