spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Indre dialog: Vejen til succes

Afholdt event

Indre dialog: Vejen til succes

Fra DKK 125,00

Beskrivelse

Tag med på en rejse fra mørket til lyset og oplev Patrick Simiglais inspirerende foredrag, hvor han deler sin utrolige transformation med dig. Dette er ikke bare endnu et seminar - det er en historie om viljestyrke, overvindelse og det utænkelige potentiale, der findes i os alle.

Patrick Simiglai voksede op i en verden præget af vold, overgreb og omsorgssvigt. Bandemiljøet lignede den eneste udvej, men så skete der noget magisk. Efter år som hardcore misbruger besluttede Patrick sig for at ændre sit liv. Han tog ansvar for at skabe den tilværelse, han ønskede, og begyndte en rejse, der ville ændre alt.

På sin rejse har Patrick opnået utallige personlige rekorder. Han har lært engelsk ved at oversætte ord for ord i fængslet, skrevet sin egen bog fra A-Z og gennemført utallige ekstreme sportslige udfordringer for at samle midler ind til udsatte børn. Hans bedrifter inkluderer at løbe 6 maratons på 45 timer, svømme 37 km og gennemføre en ultraman på blot 38 timer - det er 2,5 gange en Ironman!

Patrick ønsker at dele sine livsforandrende erfaringer og mentale styrketeknikker med dig, så du også kan øge din mentale trivsel og opnå top professionel og personlig præstation. Dette foredrag vil ikke kun motivere dig, men også udstyre dig og dit team med de nødvendige redskaber til at tackle udfordringer og skabe succes.

Gør dig klar til at blive inspireret af Patricks utrolige historie og hans kraftfulde budskab om transformation, selvansvar og succes! Kom og vær en del af det spændende event på DGI Huset Herning. Billetterne koster fra DKK 149.00 til DKK 349.00, og eventet finder sted den 18. januar 2024 kl. 18:30. Er du V.I.P Har du adgang til backstage fra kl. 16.30 hvor der vil være rød løber, fotovæg og en snak med Patrick. 

Tøv ikke med at tage denne mulighed for at opleve en inspirerende foredag, der vil ændre din måde at se verden på. Bliv en del af Patrick Simiglais rejse og udløs din indre drivkraft!

Arrangør

Jeg er 29 år gammel og har de sidste par år brugt al min energi på at hjælpe og inspirere andre til et bedre liv. Hvad end det er misbrug, bryde fastlåste vaner eller at komme ud af kriminalitet, ved jeg, at det er muligt at nå sin ønskede destination. Det ved jeg, fordi jeg selv har været igennem det. Jeg har selv rejst mig fra et misbruger-helvede med op mod 45 genstande dagligt og flyttet mig selv ud af en destruktiv tankegang med kriminalitet og dårlige relationer. Mit liv var kaos allerede fra barndommen, hvor jeg var udsat for vold, overgreb og omsorgssvigt af min nærmeste familie. Jeg var blandt andet vidne til mine forældres brud med hinanden, hvor jeg som seksårig blev brugt som våben i deres skilsmisse-krig med retssager og overgreb mod mig. Kaosset derhjemme tog jeg med mig i skolen og senere i det kriminelle miljø, hvor jeg omgik mig med de helt forkerte personer. Det ledte til flere fængselsdomme og senere selvmordsforsøg. Da jeg endelig besluttede at vende ryggen til et liv med kriminalitet, hjemsøgte mine indre dæmoner mig, og jeg begyndte et flere års intenst alkohol- og kokainmisbrug. Efter en voldsom og ubehagelig episode i byen, fik jeg nok af det liv, jeg levede, og efter et utal af forsøg, besluttede jeg mig for at flytte væk. Jeg sagde farvel til alt jeg kendte og brugte de næste år på at nulstille og genføde mig selv, med mentaltræning jeg fandt fra Navy Seals, det amerikanske frømandskorps.

Jeg er i dag foredragsholder, misbrugs-mentor og mentaltræner for erhvervslivet. Jeg er ambassadør for Gadens Børn, Legeheltene og Thin Blue Line. 

Lokation

Bremen Teater Bremen Teater, Nyropsgade 39, 1602 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .