spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Indsamlingskoncert

Afholdt event

Indsamlingskoncert

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

24 feb 2024 kl. 16:00 - 18:30

Beskrivelse

Pavlovskis Balalajkaorkester m gæstesolister
samler ind til Røde Kors “Ukrainehjælpen" i Odd Fellow Palæets gamle koncertsal.

Med bl.a.: Niels Jørgen Riis; tenor (DK) - Valerij Lichatjev; baryton (RU) - Tetiana Hordiichuk; bandura (UA) - og mange flere.

Oplev orkestrets dirigent Jesper Lund Jakobsen, det symfonisk opbyggede balalajkaorkester med 25 danske musikere og en udsøgt skare solister, bl.a.

den ukrainske Tetiana Hordiichuk solo på folkeinstrumentet Bandura.

Der optrædes med sange og melodier, som tilsammen skildrer, hvordan folkeslag og kulturer samles i musikalske udtryk. Publikum vil blive bragt igennem en fortælling om helte, landskaber, faldbydere, platugler, tro, håb, lykke og fortvivlelse, og om hvorfor den gamle øst-slaviske musik og litteratur ikke ejes af despoter.

Orkestret sætter - på 2 årsdagen for den ulykkelige invasion af Ukraine - fokus på at alle mennesker bør have ret til deres eget land og vil med en farverig koncert insistere på håbet om fred.

Baggrund: Den sibiriskfødte Evgeni Pavlovski flygtede fra Sovjets rædsler og stiftede i Danmark i 1936 Pavlovskis Balalajkaorkester - en frugtbar blanding af menneskeånd og folkesjæl, som trods krig og revolution insisterede på, at musik hæver sig langt over politisk magthaveri.

Samarbejdspartnere: Musica Polaris, Odd Fellow Logen Kbh

Koncerten er støttet af Erda og Christian Schrøders Fond.

Arrangør

Symfonisk opbygget balalajkaorkester grundlagt i 1936 af en ung russisk flygtning, Evgenij Pavlovski, i dag ledet af Jesper Lund Jakobsen og Andy Sundstrøm.

Lokation

Odd Fellow Palæet, Bredgade 28, 1260 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .