Indvielsesfest | Anette Harboe Flensburg | 'Det andet perspektiv, den nye åbning'

eventet sluttede

Indvielsesfest | Anette Harboe Flensburg | 'Det andet perspektiv, den nye åbning'

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

04 okt 2019 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Vi fejrer og indvier Anette Harboe Flensburgs udsmykning af salen på Johan Borups Højskole 
fredag d. 4. oktober 2019 kl. 17-19.

Værket er skænket af Ny Carlsberg Fondet og har titlen ”Det andet perspektiv, den nye åbning”. En 35 meter lang, 2,5 meter høj frise af malerier i samspil med paneler fra tekstilvirksomheden Kvadrat.

Panelerne er ”softcells”, som virker både visuelt og akustisk : De dæmper lyden.

Malerierne repræsenterer hver især et udsnit af et større rum med døre til andre tilstødende rum og et ‘udenfor’.

Ny Carlsberg Fondet skænkede allerede sidst i 1920’erne, til samme sal, Einar Utzon-Franks frise, ”Menneskelivet fra fødsel til alderdom”. Fondet har således med et lille århundredes mellemrum ladet Johan Borups Højskole være ramme om hovedværker i 1900- og 2000-tallets danske kunst.

Ved indvielsen spiller pianisten Katrine Gislinge værker af Beethoven og Bent Sørensen. Skolens kor synger under ledelse af Katrine Muff. Anette Harboe Flensburg optræder i artist talk med forstander Bjørn Bredal.

Anette Harboe Flensburg, f. 1961, er en af de mest markante og efterspurgte kunstnere på nutidens kunstscene. Seneste separatudstillinger i udvalg; ‘Space without a Place’ på Kunsthal Brandts, ‘Black nothing and its impossible shades’ Galleri MøllerWitt Aarhus, ‘La poétique de l’espace’ i Det Danske Hus i Paris, ‘Still’ i Galleri Andersson/Sandström i Stockholm.

Flensburg udstiller til foråret på Museet Trapholt i Kolding. Hun er repræsenteret i private og offentlige samlinger i ind- og udland. Hun modtog Eckersberg medaljen i 2017 og Ny Carlsberg Fondets Kunstnerpris i 2018. Flensburg udgav i 2014 prosa/foto bogen ‘Vi bor i hinanden’ på forlaget Wunderbuch. http://www.anettehflensburg.dk...

Lokation

Johan Borups Højskole Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .