Influencer marketing - do's & dont's

13 maj 2020 kl. 14:00 - 16:00

Akademikertårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg

Får du indimellem henvendelser fra kendte, bloggere eller social medie influencers, der vil lave et samarbejde og promovere dine produkter på deres kanaler? Eller vil du gerne finde ud af, om influencer marketing kan gavne din virksomhed og generere større kendskab og på sigt mere salg?

Og vil du kende til alle de vigtige do's & don'ts for at opnå gode resultater med et influencer samarbejde?

Så er dette oplæg noget for dig!

Denne dag vil Instagram og Influencer specialist Camilla Stemann Jensen give dig værktøjerne til at indgå et succesfuldt samarbejde med en influencer fra start til slut. Du får svar på spørgsmål som "hvordan vælger jeg den rette influencer til mit brand?", "hvordan laver jeg den rette forventningsafstemning?", "hvilke steps skal jeg være opmærksom på af do's and don'ts undervejs i samarbejdet?" og "hvordan får man det optimale udbytte af et samarbejde med en influencer"?

Om oplægsholderen:

Camilla Stemann Jensen er stifter af Influencer Akademiet, Instagram Akademiet og bureauet Cphagency.dk. Hun har en fortid som marketing manager i den internationale virksomhed YELP og har selv arbejdet som blogger og influencer siden 2012 og ved derfor, hvordan man skaber resultater via influencer marketing. Hun udgav i slutningen af 2019 e-bogen "Sådan bliver du en god influencer, som pt. er downloadet af mere end 1500. Takket være sin Instagram udgav hun også en populær kogebog i 2017, som i dag er i 6. oplag, og hun har sidenhen solgt sine kurser udelukkende via sociale medier. Camilla er desuden medvært på podcasten “Influencer”.