Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Infomøde til sexolog og parterapeutuddannelsen

Afholdt event

Infomøde til sexolog og parterapeutuddannelsen

Fra Gratis

Sted

Dato

03 jul 2024 kl. 16:30 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Er du klar til at tage det første skridt mod en dybt givende karriere inden for sexologi og parterapi? Deltag i vores inspirerende infomøde, organiseret af Joan Ørting, og få en grundig introduktion til vores omfattende uddannelse inden for disse livsvigtige områder.

📆 Dato: 3. juli 2024

⏰ Tid: 16:30

📍 Sted: Villa Wilder

🎟️ Pris: Gratis

Denne eftermiddag vil du få et indblik i, hvad det indebærer at uddanne sig til sexolog og parterapeut. Uanset om du er interesseret i at hjælpe par med at finde tilbage til hinanden eller ønsker at forstå og udvikle din egen seksuelle sundhed, vil dette møde være dit første skridt på vejen. Seminariet vil fokusere på banebrydende værktøjer og teknikker, der kan forvandle liv og relationer.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og få personlig rådgivning fra Joan Ørting selv. Tag chancen for at dykke ned i en verden af personlig vækst og professionel udvikling.

Bestil din gratis billet nu, og vær en del af en inspirerende eftermiddag, der kan ændre dit liv og din karrier 🧡

Arrangør

Lokation

Villa Wilder, Wildersgade 55, 1408 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .