spring til hovedindhold

Infomøde til sexolog og parterapeutuddannelsen

Sidste chance

Infomøde til sexolog og parterapeutuddannelsen

Fra Gratis

Sted

Dato

22 maj 2024 kl. 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Joan Ørting byder velkommen til et inspirerende infomøde på Løgstør Park Hotel

Er du interesseret i at berige dit liv og andre menneskers liv gennem forståelse af seksualitet og parforhold? Deltag i infomødet til Sexolog og Parterapeutuddannelsen, en unik chance for at lære mere om denne spændende karrierevej. På dette gratis seminar, der er perfekt for enhver, der ønsker at dykke dybere ind i emnerne kærlighed, intimitet, kommunikation og seksuel sundhed, vil du få alle informationer om, hvordan du kan omdanne din interesse til en professionel rejse.

I smukke omgivelser på Løgstør Parkhotel får du mulighed for at møde Joan Ørting selv og høre hende fortælle om uddannelsens struktur, læreplan, og hvilke kompetencer du vil kunne opnå. Det vil også være en enestående chance for at netværke med ligesindede aspiranter og få svar på alle dine spørgsmål.

Uanset om du er i starten af din karriere, overvejer en karriereændring, eller simpelthen ønsker at forbedre dine personlige relationer, vil dette infomøde give dig de nødvendige informationer og inspiration til at tage det næste skridt. Kom og find ud af, hvordan denne uddannelse kan hjælpe dig med at gøre en forskel i både dit eget og andres liv.

Tag skridtet mod en fremtid hvor du hjælper individer og par til at finde større forståelse og lykke – helt gratis! Sikre din plads til infomødet nu; vi glæder os til at byde dig velkommen!

Arrangør

Lokation

Løgstør Parkhotel , Toftebjerg Alle 6, 9670 Løgstør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder