Infomøde: Tjen ekstra penge ved udlejning på Airbnb

03 feb 2020 kl. 18:00 - 20:30

Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge

Har du et ekstra værelse, du ikke altid bruger? Lej det ud – så kan du få lidt ekstra penge i lommen. Det er meget nemmere, end du tror. Kom til informationsmøde om Airbnb!

Stevns bliver mere og mere attraktivt for turister, som søger natur, fred og ro samt autentiske oplevelser med lokalbefolkningen. Ca. 90 boligejere udlejer allerede gennem platformen Airbnb og nu har du mulighed for at lære, hvordan du kan tjene lidt ekstra på udlejning.

På infomødet kan du få svar på alle dine spørgsmål: ”Hvordan fungerer det? Hvordan opgør man skat? Kan man sige nej til nogen, man ikke vil have boende?” og meget mere.

Hvordan fungerer det?
På Airbnb kan man f.eks. udleje et værelse, en lejlighed, en campingvogn, et telt eller noget helt andet. Man skal blot dele billeder og informationer om hvad det er, man udlejer. Man bestemmer selv prisen og hvilke dage, man gerne vil udleje. Så kan folk ansøge om at leje rummet. Det kan være en god og hyggelig oplevelse at leje ud på Airbnb, fordi mange gæster har et ønske om at møde de mennesker, de bor hos.

Eksempler på steder, man kan leje ud

  • Et værelse
  • En hel lejlighed eller et hus
  • En campingvogn
  • En tipi eller et telt

Betal din egen ferie med udlejning
Du kan også leje din egen bolig ud i den periode, du selv er ude at rejse på. På den måde kan du bruge indtjeningen til at betale din ferie med. Airbnb giver mulighed for at tjene ca. 4000 kr. pr. uge på at udleje et værelse og godt 7.000 kr. på en hel lejlighed, så det kan være en rigtig god indtjening.

Tid og sted
Tinghuset den 3. februar kl. 19 – 20.30. Arrangementet er gratis. 

Program

19.00 Velkommen ved Frederik Lund

19.05 introduktion til Airbnb (og andre udlejningsplatforme)

19.20 Kirstine fra Dambækgård fortæller om hendes erfaringer med Airbnb
Kirstine har de seneste to år lejet ud gennem Airbnb og har gode erfaringer med dem.

19.40 Frederik Lund giver info om skat, forsikringer og andre relevante emner

20.10 Q&A