Infomøde - vil du gerne være skuespiller?

eventet sluttede

Infomøde - vil du gerne være skuespiller?

Billetter fra DKK 15,00

Sted

Dato

13 sep 2022 kl. 18:30 - 20:00

Beskrivelse

Drømmer du om at blive skuespiller, men mangler værktøjerne til at gå hele vejen?

Så er Skuespillerakademiet et rigtigt godt sted at starte.

Skuespillerakademiet er forskolen til de danske og internationale scenekunstskoler. Her får du en grundig og professionel træning forud for dine optagelsesprøver og vil mærke, hvad det vil sige at gå på teaterskole.

Du får undervisning i forskellige skuespilteknikker, herunder Stanislavkij, Michael Tjekhov, fysisk teater, masketeknik, improvisation og timing, kontaktimpro, tekstarbejde, manuskriptforståelse, retorik/stemme, sangteknik og dramatisk sang, dramatisk dans og ballet, stage fight, meditation og meget mere.

Vi holder ganske uforpligtende infomøde for alle interesserede.

Kom og hør rektor Troells Toya fortælle om kursernes indhold og hvilken forskel skolen kan gøre for dig.

Derudover vil nuværende elever fortælle om, hvordan det er at gå på Skuespillerakademiet. Vi giver kaffe, te og kage.

Kom og se Skuespillerakademiet, mærk stemningen, hør mere om skolen og få svar på dine spørgsmål og en god snak på kryds og tværs bagefter.

Vi glæder os til at se jer.

Lokation

Skuespillerakademiet Skuespillerakademiet, Shetlandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .