Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Informationsmøde om turbåd

eventet sluttede

Informationsmøde om turbåd

Fra Gratis

Sted

Dato

06 mar 2018 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

På opfordring fra flere turismeaktører har turismekonsulent Thor Nielsen fundet en turbåd, som skal give flere turister mulighed for at opleve Stevns fra vandet. Turbåden Antares har plads til, at over 40 passagerer kan nyde synet af Stevns Klint og andre attraktioner til havs. Når båden efter planen ligger for kaj i Rødvig, har den plads til 20 overnattende gæster med lettere oppakning.

For at projektet kan blive en realitet, skal båden finansieres ved salg af anparter, som giver mulighed for at borgere, virksomheder og institutioner kan blive medejere. Deltag i informationsmødet og bliv klogere på projektet, og hvordan du kan blive involveret som medejer eller i bådens støtteforening.

Kom og hør om:

 • Hvad er idéen med turbåden?
 • Forretningsplan og økonomien bag
 • Bliv medejer: muligheder, rettigheder og forpligtelser
 • Bliv en del af støtteforeningen

Tilmelding

Det er gratis og uforpligtende at deltage og alle med interesse for turbåden er velkomne.


Tilmeld dig her på Billetto eller send en mail til turismekonsulent Thor Nielsen thor@stevnserhvervsraad.dk.

Lokation

Restaurant Harmonien, Rødvig Hovedgade 2, 4673 Rødvig Stevns

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .