Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Ingen skal sove i den gamle biograf, Gørlev Filmklub

Afholdt event

Ingen skal sove i den gamle biograf, Gørlev Filmklub

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

08 jan 2020 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Gørlev Filmklub viser spillefilmen, Ingen skal sov, der var med til CPH PIX 2019, i Den Gamle Biograf. 

Ingen skal sove, er en thriller der handler om overlevelse og isolation. 

Efter filmen vil der være en halv times Q&A med instruktør, Christian Andersen. Nogen af skuespillerne fra filmen kommer også med. 

Dørene åbner kl.18.30. 

Arrangør

Gørlev Filmklub startede i januar 1987 med at Ole Ystrøm fra Medborgerforeningens filmgruppe undersøgte mulighederne for at vise 35 mm film i Gørlev. Han fik samlet en gruppe af interesserede Peder Skårup Johansen, Pia Birkenfeldt og Peter Breinholt. For at undersøge om der overhovedet var interese, kontaktede de Kinos ejer Peter Jessen-Hansen som de aftalte med at vise 3 Prøvefilm. 11. marts 1987 Polanskis, Chinatown, 25. marts Kurosawas Rødskæg og endelig 8. april Dea Trier Mørchs Vinterbørn.

Lokation

Den gamle biograf Den gamle biograf , Østerled 25, 4281 Gørlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .