spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Inger Christensens Sommerfugledalen / Musik af Stefan Forssén med Musica Ficta og Bo Holten – oplæser: Ellen Hillingsø

Afholdt event

Inger Christensens Sommerfugledalen / Musik af Stefan Forssén med Musica Ficta og Bo Holten – oplæser: Ellen Hillingsø

Fra DKK 115,00

Sted

Dato

01 okt 2022 kl. 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

SVENSK JAZZIKON GÆSTER MUSIKHUSET MED VOKALENSEMBLET MUSICA FICTA, BO HOLTEN SAMT ELLEN HILLINGSØ.

Stefan Forssén er en af de helt store navne i svensk jazz. Han er en slags viderefører af den tradition, der blev grundlagt af Jan Johansson (Jazz på Svenska) og siden manifesteret af folk som Bengt Hallberg, Arne Domnérus og Monica Zetterlund – en udpræget jazzet stil med stærk indflydelse fra nordisk folketone.

Forssén er imidlertid også virksom som komponist, kendt for sine charmerende kanons (Till havs med solfyllde segel). Men han har også komponeret i det store format, og her indtager hans tonesætning af Inger Christensens Sommerfugledalen en fremtrædende plads. Værket er skrevet for et lille ensemble af sangere samt semi-improviseret klaver. Sommerfugledalen, som vi kender fra tonesætninger af danske komponister, er i Forsséns udgave varmere og mere melodisk.

Ellen Hillingsø medvirker som oplæser ved koncerten og Stefan Forssén sidder selv bag klaveret, når Musica Fictas seks solister dirigeret af Bo Holten tager publikum med i sommerfuglenes sfæriske luftlag.

Medvirkende

Vokalensemblet Musica Ficta
Stefan Forssén piano
Ellen Hillingsø oplæser
Bo Holten dirigent

Tak til Vesterbro Lokaludvalg, William Demant Fonden, Dansk-Svensk fond, Korsangernes fællesråd og Kapelmesterforeningen for støtte til koncerten.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .