Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Inkluderende Læringsmiljøer - Deltagelsesmuligheder for ALLE børn

Afholdt event

Inkluderende Læringsmiljøer - Deltagelsesmuligheder for ALLE børn

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

02 jun 2018 kl. 09:00 - 16:00

Beskrivelse

Hvorfor skal vi nytænke skolens læringsmiljøer - pædagogisk som fysisk? Hvordan skaber vi skole for alle børn? Hvordan ser fremtidens læringsrum ud?

Vi hacker læringsmiljøer, drøfter elevcentrerede læreprocesser, læringsledelse og didaktik i anderledes miljøer, snakker voksnes relationskompetence - og skaber skole for børn sammen. En dag med fokus på, hvordan vi videreudvikler vores fælles folkeskole for alle børn gennem arbejdet med pædagogiske og fysiske læringsmiljøer, så alle børns deltagelsesmuligheder hjælpes bedst muligt på vej.

Mød Dave Strudwick fra Plymouth School of Creative Arts. Mød Louise Klinge. Mød Lene Jensby Lange og resten af Autens. Mød Margrete Grøn, Arkitema. Mød Høsterkøbs lærere, ledelse, pædagoger og elever. Og mød de andre vidunderlige deltagere, der hver og en har masser at byde på til fælles refleksioner, der gør os alle klogere. Det hele sker i en uformel, social og hyggelig ramme med masser af rum for interaktion. Vi sørger for vådt og tørt - og ikke mindst de sædvanlige bobler at slutte af på og ønske hinanden en skøn weekend!

Se mere på www.autenssocial.org.

Dagen er arrangeret af Autens i samarbejde med Høsterkøb Skole og Louise Klinge. Alle arrangører og oplægsholdere arbejder gratis.

Lokation

Høsterkøb Skole Høsterkøb Skole, Nedenomsvej 22, 2970 Hørsholm

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer