spring til hovedindhold

Innocent Blood 25 år Jubilæumskoncert

Innocent Blood 25 år Jubilæumskoncert

Fra DKK 160,00

Sted

Dato

12 sep 2024 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

I år er det 25 år siden det danske rockband Innocent Blood udgav deres ikoniske soundtrack til “Anja & Victor” filmen ”Kærlighed ved første hik”. Dette fejres med en eksklusiv jubilæumskoncert d. 12 sep. kl. 20 i Kulturhuset islands Brygge.

Publikum kan se frem til en helt speciel aften fyldt med nostalgi og musikalsk omfavnelse, når Innocent Blood præsenterer en række sange fra det legendariske "Kærlighed ved første hik" soundtrack, herunder hittet "Den Første Gang”, “Efterladt”, “ Min helt alene” og mange flere.

Bandet lover også at tage os med på en rejse gennem deres imponerende karriere og bagkatalog, der strækker sig tilbage til 1993, hvor den nuværende besætning blev skabt. Bandet er kendt for deres energiske liveoptrædener og for at levere musik, der appellerer til både gamle og nye fans. Det tegner til at blive en uforglemmelig aften og bandet nævner spændende overraskelser i løbet af koncerten inkl. præsentation af en helt ny sang.

Det bliver en koncert, der vil sætte gang i følelser og minder fra fortiden og samtidig have en fod i nutiden. "Vi ser virkelig frem til at fejre denne milepæl med vores fantastiske fans," udtaler frontmanden, Ditlev Ulriksen. "Det har været en utrolig rejse, og vi er taknemmelige for al den støtte, vi har modtaget gennem årene. Vi vil med denne koncert fejre tiden før under og efter “Kærlighed ved første hik” sammen med alle, der har lyst.

Kom og vær med til en magisk aften fyldt med musikalske minder og oplevelser, når Innocent Blood tager scenen på Kulturhuset Islands Brygge d. 12. september.

Innocent Blood består af Lars Prag på bas, Jesper Hofmann på guitar, Ditlev Ulriksen som vokalist og Ulrik Münster-Swendsen på trommer.

For yderligere information om koncerten og bandet, besøg Innocent Bloods 
officielle hjemmeside: www.innocentblood.dk.

Lokation

kulturhuset islands brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder