Inspiration fra Ærø - Mulighedernes Land

eventet sluttede

Inspiration fra Ærø - Mulighedernes Land

Billetter fra DKK 100,00

Dato

07 dec 2016 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Onsdag den 7. december kl. 19.30 i LADEN i Sæd vil turist- og erhvervsdirektør Carl Jørgen Heide med eksempler fra 8 års arbejde på Ærø vise hvordan det er muligt at inspirere et yderområde til optimisme og ny dynamik indenfor bosætning, erhvervsliv og turisme og vise, at mulighedernes land afhænger af med hvilke øjne vi selv ser på det lokalområde vi bor i. Fremtiden for "vores sted" afhænger af den vilje og det ambitionsniveau vi har for vores sted og den måde vi bakker de lokale ildsjæle op.
https://www.facebook.com/events/1111184595656434/

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .