Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

INSPIRATIONSMØDE OM BÆREDYGTIGT IVÆRKSÆTTERI

Afholdt event

INSPIRATIONSMØDE OM BÆREDYGTIGT IVÆRKSÆTTERI

Fra Gratis

Sted

Dato

09 nov 2021 kl. 14:30 - 17:00

Beskrivelse

SPARRINGSPARTNERNE OG STEVNS ERHVERVSRÅD INDBYDER TIL INSPIRATIONSMØDE OM BÆREDYGTIGT IVÆRKSÆTTERI

TIRSDAG 9. NOVEMBER 2021 KL. 14:30 – 17:00

Morgendagens succesfulde virksomheder, bliver ikke kun målt på evnen til at levere profit. De bliver i lige så høj grad vurderet på hvor meningsfulde de er for forbrugere, medarbejdere og samfundet. I disse tider er netop en bæredygtig tankegang mere afgørende end nogensinde før.
Din virksomhed skal være digital og det bæredygtige skal være integreret i din virksomheds kerne, for at du kan være med helt fremme i fremtidens marked. Det gælder både i forhold til markedsføring, sociale medier, udvikling, medarbejder kultur og ledelse. Har du styr på det hele? Er du klar til fremtiden? Kom og bliv inspireret til, hvordan du kan gøre din iværksætterdrøm mere bæredygtig.

PROGRAM

14.30 – 14.35 Velkomst ved Thomas Christensen, erhvervschef Stevns Erhvervsråd og Niels Buchholst, Sparringspartnerne

14.35 – 14.50 Hvordan kan Stevns Kommune støtte op om et bæredygtigt erhvervsklima med særlig fokus på iværksætteri ved borgmester Anette Mortensen

14.50 – 15.10 Digital strategi ved Tobias Thomas, TT Media. Hvordan får du mest ud af din online markedsføring

15.10 – 15.25 Case: Engvang-Frugt ApS. Interview med Annelise Nielsen af Niels Buchholst

15.25 – 15.40 PAUSE

15.40 – 15.55 Hvordan profilerer du bedst dit produkt på de sociale medier ved Olivia Rosenstand fra firmaet Marketsquare

15.55 – 16.25 Hvordan skalerer jeg min virksomhed? ved Irene Schøller og Dorte Kjærgaard, Business Planner.io

16.25 – 16.45 Annoncering online ved Finn Gilling som fortæller om ”Plantorama” og deres markedsføring på Facebook

16.45 – 17.00 Afslutning og netværk

Facilitator: Jesper Yde Knudsen

Arrangementet er en del af Global Entrepreneurship Week, GEW. Fra d. 8.-14. november afholdes der spændende arrangementer i hele landet. Du kan læse meget mere her: https://gew.dk/

Lokation

Tinghuset Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer