Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Inspireret af Brahms / Københavns Klarinettrio

eventet sluttede

Inspireret af Brahms / Københavns Klarinettrio

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

19 maj 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Johannes Brahms skrev sin klarinettrio i A-mol i 1891. Det er et storslået romantisk værk og er idag et af de absolutte hovedværker for klarinettrio. Aftenens koncert vil tage udgangspunkt i Brahms trio og herefter præsentere værker af Alexander Zemlinsky og Jörg Widmann, der på hver deres måde er inspireret af Brahms´ værk. Det bliver med andre ord en aften med Brahms og klarinettrioen i centrum.

Københavns Klarinettrio blev dannet i sommeren 2020. Ensemblet består af soloklarinettist i Livgardens Musikkorps, Frederik von Würden, solocellist i Cph Phil Theodor Lyngstad og koncertpianistinde Petya Hristova. Med baggrund i Norge, Bulgarien og Danmark og studier i Rusland, Tyskland, USA, Norge og Danmark har trioen en stor erfaring og international kapacitet.

Læs mere om ensemblet på: www.københavnsklarinettrio.dk.

Program
Jörg Widmann (1973-): Nachtmusik
J. Brahms (1833-1897): Trio i A-mol, op.114

- pause-

A. Zemlinsky (1871-1942): Trio i D-mol, op.3

Medvirkende
Københavns Klarinettrio
Frederik von Würden, klarinet
Theodor Lyngstad, cello
Petya Hristova, klaver

Koncerten er gavmildt støttet af Augustinus Fonden

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .