Instagram workshop

31 okt 2019 kl. 14:00 - 17:00

Akademikertårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg

Sådan bruger du Instagram professionelt

Hvordan kommer ud udover rampen med din Instagram-profil? Denne workshop er for dig, som gerne vil bruge Instagram mere strategisk og systematisk - især når du skal brande dig selv og dine ydelser overfor dine kunder.

Lær konkrete teknikker til, hvordan du tager og redigerer dine billeder, så de skaber blikfang, og hvordan du får et univers på Instagram, som giver masser af engagement - og kunder i din forretning.

Denne dag skal vi nørde fotokompositioner, lys, helt uundværlige apps og andre hjælpeværktøjer på en nem og sjov måde.

Vi skal også tale om, hvordan du bedst fortæller DIN historie på Instagram og bryder igennem med en klar rød tråd, som får dig til at skille dig ud fra mængden blandt mange smukke og inspirerende profiler. Hvordan du finder din niche - og ejer den med et dedikeret community som følge. Du vil gå fra workshoppen med en masse inspiration og værktøjer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre din tid på Instagram både nemmere og mere effektiv.

Du kan forvente at tage følgende med hjem fra kurset:

• Tips og tricks til at skabe æstetisk og inspirerende indhold, som alle elsker og liker

• Indblik i hvordan du går viralt på Instagram

• Konkrete apps og værktøjer der kan gøre din Instagram tilstedeværelse så effektiv og tidsbesparende som muligt

• Tips der knækker koden til Instagrams algoritme

• En klar strategi til at konvertere dine følgere til kunder

Forudsætninger

Du skal have en Instagram-profil og kender til universet i forvejen. Du skal ikke være superbruger. 

Medbring din telefon, hvis du vil teste nogle af de forskellige værktøjer og apps med det samme.

Om oplægsholderen

Camilla Stemann Jensen er selvstændig Instagram og influencer ekspert og har tidligere holdt foredrag under Social Media Week samt undervist/holdt oplæg hos bl.a. VICE, Landbrug & Fødevarer, Bolius, FRIDAY kommunikation og influencer marketing events i udlandet. Herudover underviser hun i professionel brug af Instagram på sine egne kurser. Camilla Jensen har selv opbygget et personligt brand via sociale medier, som har givet hende flere job, mulighed for at udgive en kogebog og komme i Go' Morgen Danmark flere gange – med et budskab som også endte i Natholdet sidste år.