eventet sluttede

Instagram workshop - øvet

DKK 150,00 - DKK 1.500,00

Sted

Online-event

Dato

04 nov 2020 kl. 14:00 - 17:00

Beskrivelse

Sådan bruger du Instagram professionelt

Hvordan kommer ud udover rampen med din Instagram-profil? Denne workshop er for dig, som gerne vil bruge Instagram mere strategisk og systematisk - især når du skal brande dig selv og dine ydelser overfor dine kunder.

Lær konkrete teknikker til, hvordan du tager og redigerer dine billeder, så de skaber blikfang, og hvordan du får et univers på Instagram, som giver masser af engagement - og kunder i din forretning.

Denne dag skal vi nørde fotokompositioner, lys, helt uundværlige apps og andre hjælpeværktøjer på en nem og sjov måde.

Vi skal også tale om, hvordan du bedst fortæller DIN historie på Instagram og bryder igennem med en klar rød tråd, som får dig til at skille dig ud fra mængden blandt mange smukke og inspirerende profiler. Hvordan du finder din niche - og ejer den med et dedikeret community som følge. Du vil gå fra workshoppen med en masse inspiration og værktøjer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre din tid på Instagram både nemmere og mere effektiv.

Du kan forvente at tage følgende med hjem fra kurset:

• Tips og tricks til at skabe æstetisk og inspirerende indhold, som alle elsker og liker

• Indblik i hvordan du går viralt på Instagram

• Konkrete apps og værktøjer der kan gøre din Instagram tilstedeværelse så effektiv og tidsbesparende som muligt

• Tips der knækker koden til Instagrams algoritme

• En klar strategi til at konvertere dine følgere til kunder

Forudsætninger

Du skal have en Instagram-profil og kender til og bruge universet i forvejen. Du behøver ikke at være superbruger. Medbring din telefon, hvis du vil teste nogle af de forskellige værktøjer og apps med det samme.

Om oplægsholderen

Camilla Stemann Jensen er Instagram og influencer ekspert og har bureauet CPHAGENCY. Camilla har arbejdet professionelt med Instagram og influencers for flere danske og internationale brands og startede karrieren med selv at opbygge et personligt brand via sociale medier. Hendes Instagram-profil @copenhagenbyme med +20.000 følgere har givet hende mulighed for at lave sin egen kogebog, optræde i TV samt skabe sin egen virksomhed. Camilla lever i dag af at være influencer og rådgive, undervise og holde workshops for store og små virksomheder.

Arrangør

Lokation

Akademikertårnet Akademikertårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .