OBS: Koncerten er gratis. Det er dog nødvendigt at kunne fremvise billet, som bestilles gratis her på siden. P.g.a. gældende restriktioner må du kun deltage ved én af KU.BEs koncerter pr. dag og du opfordres til at forlade KU.BE når forestillingen er afsluttet.

Præsentationskoncert som kan opleves af børn og voksne i alle aldre

Instrumentbygger og komponist Lars Kynde startede Instrumentbyggerkvartetten i 2019I et længere workshopforløb arbejder fire unge tæt sammen med Kynde hvor de sammen skaber nye instrumenter.

Oplev resultatet af deres arbejde og hør Instrumentbyggerkvartetten på KLANG i KU.BE.

PROGRAM

Nye værker for selvbyggede instrumenterBørnefestivalen KLANG i KU.BE finder sted d. 7. og 8. november, som en del af KLANG-Festivalen. KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Pga. coronakrisen finder KLANG i år sted 30/10-8/11 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG-Festivalen passer på dig under de nuværende coronarestrikstioner på klang.dk

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.