Instrumentbyggerne

Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
30 maj 2021 kl. 12:00 - 13:00

OBS: Koncerten er gratis. Det er dog nødvendigt at kunne fremvise billet, som bestilles gratis her på siden.Lars Kynde: “Fanatisk Fantasi” (uropførelse)

Orkesterværk for hjemmebyggede brætcitere, ballonblæsere, slagrør, lithofoner, glissandofløjter, bike-bike mm.

1.g fra Aurehøj Gymnasium spiller uddrag af værket, som er blevet til på bestilling af Musiketnolog Eva Fock.

Eva Fock har i flere år lavet projekter med børn og unge, hvor de bygger deres egne instrumenter. Fock henter inspiration i instrumenter fra musikkulturer i hele verden og har skabt sig en unik samling af hjemmebyggede instrumenter.

Også Lars Kynde skaber nye instrumenter og musikinstallationer som en del af sin kompositionsproces for på den måde at lade sig inspirere af de nye former, der udspringer i vekselvirkningen mellem instrumentdesign og komposition. I dette værk tager Kynde dog udgangspunkt i Eva Focks særlige instrumentarium, og værket er formet ud fra disse instrumenters særlige udtryksmuligheder.Børnefestivalen KLANG i KU.BE finder sted d. 29. og 30. maj, som en del af KLANG-Festivalen. KLANG – Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I år finder KLANG sted 27/5 - 5/6 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG passer på dig under de nuværende coronarestriktioner på klang.dk

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke