spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Intensivt kursus i børneyoga

Afholdt event

Intensivt kursus i børneyoga

Fra DKK 5.595,00

Beskrivelse

Intensivt og kompetencegivende kursus i børneyoga er et kursus for dig, der er pædagog, dagplejer eller på anden måde arbejder med børn i din hverdag. Det kan også være, at du er forælder og har lyst til at fordybe dig i yogaen med fokus på at formidle den til dine børn.

Børneyoga er en kilde til glæde for både børn og voksne og du vil på dette kursus få et solidt og godt fundament for at undervise børn i yoga og skabe åndehuller for dem i deres dagligdag.

Kurset er bygget op over 3 hele dage med undervisning, 5 online yogasessioner af 1,5 time til din egen fordybelse, 1 opfølgende dag.

Derudover får du en 1:1 onlinesession med mig, hvor vi fordyber os i det du ønsker.

Der vil være en Facebook-gruppe knyttet til kurset, så du efter kurset har mulighed for at sparre med de andre deltagere eller stille mig spørgsmål. 

På kurset vil du blive introduceret til yogaen på forskellig vis. Du vil lære om:

- yogaens oprindelse, historie og om hvorfor og hvordan yogaen passer ind i vores moderne liv.

- en række yogastillinger som du både lærer i den klassiske udgave og hvordan du kan bruge stillingerne når du laver yoga med børn. De enkelte stillinger vil blive gennemgået og i de 5 online sessioner blive brugt så du bliver fortrolig med dem og kan lave yogaen på forsvarlig vis, så du passer på og styrker din krop.

- mindfulness- og meditationsøvelser som du kan bruge med det samme både på dig selv og med børn.

- vejrtrækningen og få brugbare øvelser, der er gode til brug med børn

- yogaens gavnlige effekter og hvordan de passer med børn og deres udvikling

- hvordan du kan bruge yoga i den pædagogiske hverdag 

- hvordan du skaber gode rammer for din undervisning

- at opbygge en yogatime, der giver mening for børn i netop din målgruppe

- inspiration til lege og kreativitet som en del af yogaundervisningen

Gennem de 3 dage skal vi lave yoga for dig og for børn, vi skal være kreative, lege og have det sjovt. Du vil både skulle yde og nyde og jeg tør godt garantere, at du vil blive udfordret lidt ind imellem. 

Målet med kurset er at gøre dig i stand til at undervise i børneyoga samtidig med, at du bliver klædt godt på til at passe på din egen krop i en travl hverdag som pædagog. Kurset er bygget op så du lærer og laver yoga undervejs og er således både for dig personligt samtidig med, at det er rettet mod de børn du arbejder med.

Alle kan være med på kurset. Børneyoga er for alle og du behøver ikke være i en speciel form eller have lavet yoga før for at være med. Kurset er netop sat op så du lærer yoga fra bunden af. 

Jeg har mange års erfaring som både pædagog og børneyogalærer og ikke mindst med en kombination af disse. Jeg kender vilkårene i institutionerne og har på egen krop oplevet vigtigheden af at passe på mig selv.

Jeg har en baggrund som yogalærer, pædagog og psykoterapeut og mit mål er at skabe og holde et godt og trygt rum for dig og dine medkursister under hele forløbet.

Hvad du helt konkret får med fra kurset:

- 3 dages intensiv læring, der giver dig en solid ballast for at undervise børnene i din hverdag

- 5 online yogasessioner à 1,5 times varighed, hvor du på egen krop lærer yogaen og en lang række yogastillinger at kende

- 1:1 onlinesession med mig, hvor vi fordyber os i det du ønsker/eventuelle udfordringer du møder

- Facebookgruppe til sparring, reflektion, støtte og opbakning 

- opfølgende dag når du har fået prøvet kræfter med det du har lært og måske har spørgsmål, tvivl, er gået i stå eller blot har lyst til at dele, hvor fantastisk det er at lave børneyoga. Der vil også være ny inspiration på denne dag.

- skriftligt materiale der understøttet undervisningen på kurset

 - støtte, opbakning og hjælp til at komme i gang og blive ved også når hverdagen tager over 

Mellem de 3 første kursusdage og opfølgningen forventes det, at du laver et forløb med en gruppe børn, så du samler oplevelser og erfaringer. Derudover anbefaler jeg, at du føler dagbog over din egen personlige oplevelse med at lave yoga hver uge i perioden.

Kurset finder sted i et skønt yogastudie på Aarhus Ø hos Zanne Kilden Yoga. Der er mulighed for at købe mad i nærheden og der er mulighed for at holde pauser samt, hvis vejret er til det, bruge omgivelserne ved vandet i løbet af dagene. Inden kursusstart modtager du en mail med diverse informationer.

Kurset oprettes ved minimum 5 tilmeldte.

Tilmelding er bindende og gældende ved betaling. Du kan give din plads videre til en anden, men pengene gives ikke retur.

I tilfælde af udefra kommende omstændigheder som fx en ny nedluknng vil kurset blive rykket til et senere tidspunkt. I tilfælde af aflysning fra min side vil du naturligvis får dine penge retur.

Inden kursusstart modtager du en mail med diverse informationer. Vær derfor sikker på , at din mail fremgår af din tilmelding.

INTROPRIS: 5595,- (normalpris 6795,-)

Har du brug for at betalingen går via Ean, så skriv til mig på info@rikkekobaek.dk

Har du tidligere købt mit onlinekursus vil du få en reduceret pris. Skriv til mig, hvis dette er tilfældet.

Det er muligt at få betalingen delt i 3 rater. Ønsker du dette så send mig en mail på info@rikkekobaek.dk

Kurset kan med fordel tages af flere fra samme institution. Det vil give jer en fælles forståelsesramme og styrke implementeringen af yoga i dagligdagen. 


Om din underviser Rikke Kobæk

Jeg brænder for at få yogaen ud til alle børn i daginstitutioner, dagplejer og skole fordi jeg tror på, at yogaen kan være med til at give børnene redskaber med sig som de kan bruge hele livet til glæde for både krop og sind.

Jeg har arbejdet med børn de sidste 20 år som pædagog og de sidste knap 10 år har jeg undervist i børneyoga og har brugt yogaen som pædagogisk redskab. Jeg har i en årrække haft familie- og børneyogahold i eget regi sideløbende med min arbejde som pædagog og i knap to år var jeg ansat i en integreret institution med børneyoga som mit primære fokus. Jeg har gennem årene opbygget et kæmpe rygsæk med erfaringer og oplevelser og det er med det i ryggen, at jeg nu via forløb, kurser og pædagogiske dage formidler børneyoga til pædagoger, dagplejere og andre med hjerte for at lave yoga med børnene i deres hverdag.

Jeg glæder mig til at møde dig og dele børneyogaen med dig!

Du kan kontakte mig på 26742694 eller info@rikkekobaek.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere.

På mine hjemmeside www.rikkekobaek.dk kan du læse mere om mig og om mine oplevelser med børneyoga www.rikkekobaek.dk/blog

Lokation

Mariane Thomsens Gade 2F, 8000 Aarhus

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .