Interiør: Belysningens kunst

20 sep 2018 kl. 17:00 - 18:30

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K


Få inspiration til indretningen af din bolig fra arkitekt Frederikke Aagaard. Denne gang handler Interiør om et emne, Frederikke virkelig brænder for: Lamper og belysning i hjemmet.

”Belysning er dén faktor der skaber eller ødelægger en indretning!”siger Frederikke Aagaard, der er arkitekt og bl.a. kendt fra DR og TV2.

Alt for ofte er belysningen underprioriteret, og det sidste man tænker på i en indretning. Vi har alle oplevet at være i rum, hvor møblerne er rigtige, men at stemningen alligevel ikke er der. Og her er lyset ofte den afgørende faktor. Vidste du for eksempel, at der skal være 10 lyskilder i en almindelig stue?

Frederikkes råd vil gøre dig knivskarp på belysning, og fortælle om lysets kvalitet, farver, og hvad forskellige typer af lamper gør ved et rum – viden der er er let at omsætte i dit eget hjem.

I Interiør iscenesætter vi Salen i DAC med rigtige møbler, lamper og materialer, som Frederikke bruger til at formidle sin brede erfaring med boligindretning. Du kommer også til at arbejde med din egen boligindretning gennem f.eks. moodboards, materialeprøver m.m.


Billedekreditering: Morten Lundrup

Læs mere om Frederikke her:

https://frederikkeaagaard.com/pages/about

Du får:

  • Adgang til Interiør eventet inkl. materialer
  • Entre til DACs udstillingen Welcome Home (værdi 110 kr.)
  • Gratis Bo Bedre med hjem

Welcome home udstilling


En del af arrangementsrækken ’Interiør’ Interiør skabes i samarbejde med Bo Bedre

adgang til event og udstilling

Salg lukket


Bo Bedre rabatbillet

Salg lukket