Interiør: Forførende farver og magiske materialer

24 maj 2018 kl. 17:00 - 18:30

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Få inspiration til boligindretningen fra arkitekt Frederikke Aagaard. Denne gang handler Interiør om at vælge den rigtige farve til væggen og afprøve forskellige materialer som linoleum, metaller og forskellige træsorter.

Er du også forført af de af luksuriøse materialer og dybe farver, der præger bolig-billedet? Og vil du have inspiration til, hvordan du selv omdanner dit soveværelse til en hotel suite, giver badeværelset spa-følelse og skifter det klassisk nordisk lyse ud med lidt drama? Så kom og vær med til Interiør, hvor du lærer om farver og materialer i boligen samt får mulighed for selv at have materialerne i hænderne.

Frederikke Aagaard, som er arkitekt og blandt andet kendt fra DR og TV2, giver i denne udgave af Interiør et komplet overblik over farver og materialer - hvilke materialer egner sig til hvad, hvad gør farver ved dit hjem, og hvad er fremtidens tendenser?

I Interiør iscenesætter vi Salen i DAC med rigtige møbler, lamper og materialer, som Frederikke bruger til at formidle sin brede erfaring med boligindretning. Du kommer også til at arbejde med din egen boligindretning gennem f.eks. moodboards, materialeprøver m.m.


Billedekreditering: Frederikke Aagaard + Morten Lundrup

Læs mere om Frederikke her: https://frederikkeaagaard.com/pages/about


Welcome home udstilling

En del af arrangementsrækken ’Interiør’adgang til event og udstilling

Salg lukket