Interiør: Forførende farver og magiske materialer

06 sep 2018 kl. 17:00 - 18:30

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Få inspiration til boligindretningen fra arkitekt Frederikke Aagaard. Denne gang handler Interiør om at vælge den rigtige farve til væggen og afprøve forskellige materialer som linoleum, metaller og forskellige træsorter.

Er du også forført af de af luksuriøse materialer og dybe farver, der præger bolig-billedet? Og vil du have inspiration til, hvordan du selv omdanner dit soveværelse til en hotel suite, giver badeværelset spa-følelse og skifter det klassisk nordisk lyse ud med lidt drama? Så kom og vær med til Interiør, hvor du lærer om farver og materialer i boligen samt får mulighed for selv at have materialerne i hænderne.

Frederikke Aagaard, som er arkitekt og blandt andet kendt fra DR og TV2, giver i denne udgave af Interiør et komplet overblik over farver og materialer - hvilke materialer egner sig til hvad, hvad gør farver ved dit hjem, og hvad er fremtidens tendenser?

I Interiør kigger vi på rigtige møbler, lamper og materialer, som Frederikke bruger til at formidle sin brede erfaring med boligindretning. Du kommer også til at arbejde med din egen boligindretning gennem f.eks. moodboards, materialeprøver m.m.

Tak til samarbejdspartnere Flügger, Gabriel, Kvadrat, Junckers, Made a Mano, Sørensen og Camo for materialeprøver og farvekort.


Billedekreditering: Frederikke Aagaard + Morten Lundrup

Læs mere om Frederikke her: https://frederikkeaagaard.com/pages/about

Du får:

  • Adgang til Interiør eventet inkl. materialer
  • Entre til DACs udstillingen Welcome Home (værdi 110 kr.)
  • Gratis Bo Bedre med hjem

Welcome home udstilling


En del af arrangementsrækken ’Interiør’

Interiør skabes i samarbejde med Bo Bedre


adgang til event og udstilling

Salg lukket

Bo Bedre rabatbillet

Salg lukket