Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

International Festival Sonamos Latinoamerica Cph 2022 - Casa de la Guitarra

Afholdt event

International Festival Sonamos Latinoamerica Cph 2022 - Casa de la Guitarra

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

15 okt 2022 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Velkommen til den International Festival Sonamos Latinoameica 2022!


Sonamos Latinoamerica præsenterer med stor glad en aften med sangerinde Luz Maria Curriquiry og guitaristen Ernesto Hermoza fra Peru. I en akustik og meget intime koncert vil duo præsentere en repertoire af afro peruviansk musik med både traditionelle og nykomponerede sange.


LUZ MARIA CARRIQUIRY OG ERNESTO HERMOZA (PE)
| afroperuviansk | sang | guitar | akustisk | intime |


Luz Maria har en 22-årig kunstnerisk karriere. Hun har taget sin sang til 27 lande i Amerika og Europa, deltaget i forskellige festivaler og delt scene med etablerede kunstnere fra Latinamerika og Spanien. Ernesto er en autodidakt musiker og komponist, som siden 1991 har udviklet et unikt strejf af sammenblanding mellem kreol-, flamenco- og jazz genrerne. Han har skrevet musik til forskellige teater værker og indspillet med: Joaquín Sabina, Susana Baca, Jorge Drexler, Eva Ayllon, Pedro Suarez Vertiz, Micky Gonzales, Jean Pierre Magnet, Lucho Quequezana og andre, og opnået 4 Latin Grammy-nomineringer og 1 guldplade.
Duoen er for første gang i Danmark. 
Festivalen finder sted mellem d. 12. til d. 16. oktober.
Find hele programmet på: www.ckultura.org.


Sonamos Latinoamerica er en ramme hvor fortid, nutid og fremtid i latinamerikansk folkemusik kommer til at mødes og blandes.

-----
Om festivalen
Festivalen er en del af en international netværk af musikere som understøtter inspiration og udveksling musikerne imellem, og nærer der igennem den latinamerikanske folkemusik.

Festivalen Sonamos Latinoamerica CPH 2022 arrangeres af CkulturA i samarbejdet med Cinemateket, Union, Casa Latinoamericana, Casa de la Guitarra og Building Communities.

Med støtte af Københavns Kommune, Amager Øst Lokaludvalg, Valby Lokaludvalg og Statens Kunstfond.

Arrangør

Vi er en multikulturel gruppe som kombinerer vores professionelle baggrunde inden for visuel kunst, film, litteratur og musik til at skabe, producere og koordinere kulturelle arrangementer med fokus på integration. Vores mål er at konsolidere en bro mellem de forskellige kulturer der findes i Danmark i dag med den danske kultur. Denne bro vil forbinde og berige alle deltagere i vores arrangementer gennem udveksling af værdier og et spektrum af synspunkter fra de enkelte kulturer.

Lokation

Københavns Guitarskole - Casa De La Guitarra Københavns Guitarskole - Casa De La Guitarra, Østrigsgade 47, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .