spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

International Festival Sonamos Latinoamerica Cph 2022 - Casa Latinoamericana

Afholdt event

International Festival Sonamos Latinoamerica Cph 2022 - Casa Latinoamericana

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

16 okt 2022 kl. 12:00 - 17:00

Beskrivelse

Velkommen til den International Festival Sonamos Latinoamerica 2022!


Vi er meget glad for at kunne slutte den VI International Festival Sonamos Latinoamerica Cph 2022 med en dag for børn og familier. I samarbejde med Casa Latinoamericana og Building Communities åbner vi døren for en eftermiddag med latinamerikanske mad og marked, workshop og ikke mindst koncert for børn med Trypical Cumbia!


Dagens program byder på:
12:00 Latinamerikansk mad, bar og marked åbner. 

13:00 Rytmisk workshop for børn ved Fernando Massino.
Kom og være med til at lege med rytmer, ved hjælp af vores krop, stemme og nogle enkel musikinstrumeter.


14:00 KONCERT! TRYPICAL CUMBIA FOR BØRN OG FAMILIER!
| cumbia | børn | familiekoncert |
En musikalsk tur over Atlanterhavet og tilbage igen.


Trypical Cumbia vil byde på en særlig musikalske oplevelse for børn. Bandet viser, hvordan kultursammenstød er med til at skabe nye musikalske genrer til glæde for hele verden. Cumbia er således opstået på baggrund af Latinamerikas meget sammensatte befolkning af indianere, afrikanske slaver og spanske erobrere, der gennem tiden sammen har skabt nye kulturelle fænomener.
Med denne meget dansevenlige og publikumsaktiverende koncert sætter Trypical Cumbia også fokus på, hvad kulturforskelle og integration betyder, og hvad disse begreber kan bidrage med set ud fra et musikalsk perspektiv. 

15:30 Hygge, mad, bar og marked. 

17:00 Tak for i dag... og tak for i år!


DET PRAKTISKE
Entré: 
- Enkel børnebillet (mellem 3 og 18 år): 60 kr.
- Dobbelt børnebillet (mellem 3 og 18 år): 100 kr. Så kom med en ven! Billetten giver adgang til 2 børn!
- Voksne over 18 år og børn under 3 år: GRATIS hvis de kommer sammen med et barn ;o)


Sonamos Latinoamerica er en ramme hvor fortid, nutid og fremtid i latinamerikansk folkemusik kommer til at mødes og blandes.

-----
Om festivalen
Festivalen er en del af en international netværk af musikere som understøtter inspiration og udveksling musikerne imellem, og nærer der igennem den latinamerikanske folkemusik. Sonamos Latinoamérica findes i dag i så mange lande som Argentina, Venezuela, Uruguay, Colombia, Mexico, Peru, Chile, Brasilien, Bolivia, Italien, Belgien, Frankrig, Spanien og Danmark.

Festivalen Sonamos Latinoamerica CPH 2022 arrangeres af CkulturA i samarbejdet med Cinemateket, Union, Casa Latinoamericana, Casa de la Guitarra og Building Communities.

Med støtte af Københavns Kommune, Amager Øst Lokaludvalg, Valby Lokaludvalg og Statens Kunstfond.

Arrangør

Vi er en multikulturel gruppe som kombinerer vores professionelle baggrunde inden for visuel kunst, film, litteratur og musik til at skabe, producere og koordinere kulturelle arrangementer med fokus på integration. Vores mål er at konsolidere en bro mellem de forskellige kulturer der findes i Danmark i dag med den danske kultur. Denne bro vil forbinde og berige alle deltagere i vores arrangementer gennem udveksling af værdier og et spektrum af synspunkter fra de enkelte kulturer.

Lokation

Det Latinamerikanske Kulturhus Det Latinamerikanske Kulturhus, Høffdingsvej 10, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .