Spring til hovedindhold

Interstellar 10 - The Interstellarorganist Roger Sayer

Interstellar 10 - The Interstellarorganist Roger Sayer

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

21 aug 2024 kl. 19:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Oplev den fantastiske musik fra filmen Interstellar med Roger Sayer som er den organist man hører i filmens soundtrack.

I anledning af filmens 10-års jubilæum har han skabt koncertkonceptet INTERSTELLAR 10. Han har allerede turneret med det i England, Tyskland, Australien og har modtaget entusiastisk anerkendelse. En lytter bemærkede ”hvis Hans Zimmer er hjertet af Interstellar, så er du, Sir, dens sjæl”.

 • Koncerten starter med den rørende introduktionen til ”Also sprach Zarathustra” komponeret af Richard Strauss, som markerer vores afgang fra planeten Jorden. Den blev brugt af filminstruktør Stanley Kubrick til at åbne filmen 2001: A Space Odyssey fra 1968 og som et tema for BBC TV-udsendelser af Apollo-missionerne i slutningen af ​​1960'erne.
 • Så følger tre satser fra The Planets af Gustav Holst; Mars (the Bringer of War), Venus (the Bringer of Peace) og Jupiter (the Bringer of Jollity). Mange komponister har komponeret beskrivende om krig, men ingen kommer i nærheden af ​​Holst, hvor den foruroligende taktart og overvældende dissonanser ser døden i øjnene. Når vi rejser videre til Venus, finder vi en verden i fred. Holst bruger soloinstrumenter mod bløde ledsagende akkorder til at skabe gennemskinnelig magi. Satser beskrives af Michael Short som "en af ​​de mest sublime fremkaldelser af fred i musikken". Jupiters egenskaber var "overflod af liv og vitalitet".
 • Så følger en dokumentarfilmen ”The Making of the Interstellar Soundtrack”' som handler om optagelsen af filmmusikken i The Temple Church, London og samtidigt viser samarbejdet mellem Hans Zimmer, Christopher Nolan og Roger Sayer. Den vises på storskærm i kirken.
 • Her kommer Roger Sayer ned i kirken til et lille interview, hvor man kan høre ham fortælle om sine oplevelser med Hans Zimmer og Christopher Nolan. Der vil blive mulighed for enkelte spørgsmål fra publikum.
 • Som afsluttende højdepunkt kommer filmmusikken fra Interstellar. I den oprindelige musik var der andre instrumenter, men til denne koncert har Roger Sayer lavet en transskription, så han selv kan spille det hele. Der er opstillet et kamera på pulpituret, så alle i kirken kan se Roger når han spiller musikken fra Interstellar.

Lokation

Budolfi Kirke - Aalborg Domkirke, Algade 40, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori