Obs.. Dette er et intim arrangement med stærkt begrænset antal pladser  !!! 

Måske er du skeptisk og ønsker at forstå hvad der sker når vi dør og om det i det hele taget er muligt at kommunikere med afdøde. Måske holder du bare af det spirituelle univers og nyder den gode energi og suger til dig af den viden og visdom som de afdøde ofte bringer os, til gavn for alle.

Kom til en rørende og intens eftermiddag i selskab med Jeanie Marie Solberg. Jeanie Marie vil bringe jer helt tæt på den åndelige verden via clairvoyante budskaber og afdødekontakt, leveret på en direkte og ligefrem facon, med sjæl, hjerte og humor.

Få clairvoyant rådgivning på spørgsmål om fx parforhold, bolig, karriere og økonomi, eller få en hilsen fra din kære afdøde, der via budskaber kan sende masser af kærlighed og healing. Bærer du rundt på en dyb sorg, kan det ske, at du denne aften får besked og healing fra den anden side, som gør dig i stand til at slippe noget af sorgen og opleve en lettelse i hjertet.

Dagens program :

Kl. 18.30  Dørene åbnes for adgang. 

Kl. 19.. Velkomst og praktisk info i forbindelse med foredraget. Herefter vil der være en kort åbningsbøn efterfulgt af en sang, dette for at " åbne " rummet og skabe en harmonisk og højtidelig atmosfære.

Kl. 19.15 .... Clairvoyante budskaber og afdøde kontakt til publikum.

Kl. 20 Kort pause ca 10 min

Kl. 20.10 ... Budskaber fortsat

Kl. 20.45... Foredraget sluttes af med ca. 10 minutters fælles Trance Healing til publikum og herefter afrundes med lukkebøn

Kl. 21 , Tak for i dag 

Det er vigtigt at møde op med et åbent sind og at du har det fint med at være tilstede i en højtidelig atmosfære. Jo mere vi giver slip på kontrollen over, hvad der skal ske, og hvordan budskaberne forventes, jo stærkere bliver energierne.

Retningslinjer :

Alder 18+ medmindre andet er aftalt med Jeanie Marie Solberg.

Det er IKKE tilladt at drikke alkohol til arrangementet ej heller være påvirket af alkohol eller stoffer.

Mulighed for at købe kaffe/ te og vand 

Priser: 175 kr. + gebyr

Pris i døren 210 kr. (hvis der er plads)

Info om Jeanie Marie Solberg :  

Clairvoyant Medium og Healer med over 22 års erfaring. Derudover er hun Reiki Master Teacher, Trance Medium og foredragsholder.

Jeanie holder klarsynsaftner rundt omkring i landet både alene og sammen med kollegaen Sebbastian Lorantius ( Spirituel Tema Aften i Åndernes Verden ).

Jeanie kan ses som Clairvoyant Medium i Forsidefruer på Tv3, Viaplay og Viafree. Hør også Podcasten Kaffe og Klarsyn i App'en Talk Town fra Egmont magasiner hvor Jeanie blandt andet giver demonstration af afdøde kontakt til Alice og Ditte.

Facebook siden hedder Jeanie-Marie Hjemmesiden hedder www.jeanie-marie.dk

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke