Intim klarsyn Roskilde

Jernbanegade 12g, 4000 Roskilde
29 mar 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør

Obs.. Dette er et intim arrangement med stærkt begrænset antal pladser. 

Måske er du skeptisk og ønsker at forstå hvad der sker når vi dør og om det i det hele taget er muligt at kommunikere med afdøde. Måske holder du bare af det spirituelle univers og nyder den gode energi og suger til dig af den viden og visdom som de afdøde ofte bringer os, til gavn for alle.

Kom til en rørende og intens aften med clairvoyante budskaber og afdødekontakt, leveret på en direkte og ligefrem facon, med sjæl, hjerte og humor.

Få clairvoyant rådgivning på spørgsmål om fx parforhold, bolig, karriere og økonomi, eller få en hilsen fra din kære afdøde, der via budskaber kan sende masser af kærlighed og healing. Bærer du rundt på en dyb sorg, kan det ske, at du denne aften får besked og healing fra den anden side, som gør dig i stand til at slippe noget af sorgen og opleve en lettelse i hjertet.

Det er vigtigt at møde op med et åbent sind og at du har det fint med at være tilstede i en højtidelig atmosfære. Jo mere vi giver slip på kontrollen over, hvad der skal ske, og hvordan budskaberne forventes, jo stærkere bliver energierne.

Retningslinjer :

Alder 18+ medmindre andet er aftalt med Jeanie Marie Solberg.

Det er IKKE tilladt at drikke alkohol til arrangementet ej heller være påvirket af alkohol eller stoffer

Pris : 185 kr. + geby

Info om Jeanie Marie Solberg : 

Clairvoyant Medium og Healer med over 23 års erfaring. Derudover er hun Reiki Master Teacher, Trance Medium og Foredragsholder.

Jeanie kan ses som Clairvoyant Medium i Forsidefruer på Tv3, Viaplay og Viafree. Hør også Podcasten Kaffe og Klarsyn i App'en Talk Town fra Egmont magasiner hvor Jeanie blandt andet giver demonstration af afdøde kontakt til Alice og Ditte

www.jeanie-marie.dk

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke